Onze diensten Quickscan aanvragen
Quickscan aanvragen

Digital transformation | building teams

Geen organisatie kan zonder digital. Digital is niets zonder de juiste mensen. Een team wat geïnspireerd is, voorzien van de juiste mindset en mix van inhoudelijk skills, kan toveren met tech. En daar ligt het geheim van het resultaat. Wij begeleiden digitale transformatie, van scratch, tot de kern: de mensen. Met pragmatiek, business sense en een bak aan ervaring.
Afhankelijk van je verzoek vragen we ook hier een fixed fee. Zo weet je vóóraf precies wat je wanneer krijgt tegen welke vergoeding.

Headhunting

Als het makkelijk was geweest, was je niet bij ons terecht gekomen. Met onze kennis van digital en merkorganisaties, jarenlange ervaring in headhunting, persoonlijke aandacht én drive voor succes vinden wij altijd de juiste professional voor je merk.

 

Bij een executive search opdracht bieden wij 100% garantie voor het plaatsen van een professional en vragen wij een fixed fee van 15K tot 35K, afhankelijk van de rol.

Interim Management

Soms heb je tijdelijk slagkracht nodig om een project van de grond te krijgen, om duidelijk te krijgen wat je op de lange termijn nodig hebt, of omdat er even iemand is weggevallen. Profiteer direct van ons grote netwerk van ervaren digital interim professionals.

 

Voor het plaatsen van een interim professional rekenen wij €1 500,- per maand, los van het uurtarief.

Weten waar jouw specifieke uitdagingen liggen?

Gratis quickscan aanvragen

 

Niet altijd wat je vraagt maar altijd wat je nodig hebt

Bij BrandPit geloven we in mensen, dat professionals die binnen de digitale economie hét verschil maken, je merk waardevol en toekomstbestendig maken. Wij kennen deze digitale professionals, koppelen ze aan de juiste organisatie, en bouwen zo succesvolle digital teams.

Onze headhunters begrijpen het waarom, hebben de kennis over de hoe en zetten hun netwerk in voor de wat en wie binnen digital. Ze nemen je bij de hand en kijken mee in de keuken. Ze geven je niet zomaar wat je vraagt. Ze stellen de vraag achter de vraag en leveren de professional die je nodig hebt. Gegarandeerd.


 

Brand Pitch

Loop jij al een tijdje rond met een geweldig idee voor een online startup? Met Brand Pitch biedt BrandPit jou een platform en momentum om gebruik te maken van ons netwerk van opdrachtgevers en ondernemende professionals op het gebied van Online Marketing en E-Commerce. Zij staan klaar om je te helpen met het scherpstellen van jouw idee, te spiegelen of je idee kritisch te reviewen.

Lees meer