onze diensten2024-02-06T13:56:53+01:00

headhunting

De ideale kandidaat heeft niet alleen een goed cv. Het draait om de juiste balans tussen inhoudelijke kennis, mindset en ervaring. BrandPit zoekt op die basis naar jouw nieuwe talent. Dit doen we met persoonlijke aandacht en diepgaande kennis van de inhoud. En als we even onbescheiden mogen zijn: daar zijn we steengoed in. lees verder 

interim

Soms heb je tijdelijk slagkracht nodig om een project van de grond te krijgen. Omdat er iemand is weggevallen, of om duidelijk te krijgen wat een organisatie écht nodig heeft. BrandPit kent de allerbeste interim-professionals, die met een frisse blik niet alleen tijdelijk een organisatie versterken, maar ook iets nalaten. lees verder

teams

Wanneer een organisatie hard groeit of zich middenin een digitale transitie bevindt, moet er gebouwd worden. En flink ook. BrandPit begeleidt zo’n proces from scratch, brengt de juiste mensen bij elkaar en bouwt toekomstproof teams. Als het geheel klopt, is alles mogelijk. lees verder

méér dan een headcount-probleem

Je wil het beste talent in huis? Dat krijg je. Wij geloven namelijk dat de beste digital professionals op het juiste moment het succes van jouw roadmap bepalen. Als headhunter boutique kent BrandPit deze digitals. En zo niet: dan vinden we ze wel.

Bij een headhunt opdracht biedt BrandPit honderd procent garantie voor het plaatsen van een digital professional. We werken met een fixed fee variërend van € 20.000 tot € 35.000, afhankelijk van de rol. Neem gerust contact op om kennis te maken.

vacatures

die ene interimmer
die het verschil maakt

Extra impact of snel meters maken? Een goede interimmer is goud waard. Dat weten wij als geen ander. Daarom biedt BrandPit tijdelijke oplossingen op het gebied van interim-management. Met een uitgebreid netwerk van ervaren interim-professionals in digital marketing en e-commerce kunnen we snel de juiste digital professional op de juiste tijdelijke plek plaatsen. 

Voor de bemiddeling van interim aanvragen rekenen we een vaste fee vanaf € 1.500 per maand, exclusief uurtarief. Heb je een vraag, of wil je even sparren? Het team van BrandPit staat je graag te woord. 

onze klanten

zonder teamwork geen succes

Het succes van een digitale transformatie zit ‘m in de mensen. Nu is het vinden van de beste mensen voor de job nog best een uitdaging. Laat staan een heel team. BrandPit bouwt digital teams die met de juiste mindset en mix van inhoudelijke skills samen een organisatie naar het volgende niveau tillen. Dat doen we heel pragmatisch, met een gezonde business sense en een bak aan ervaring.

We werken met een fixed fee, zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. Benieuwd hoe we dat doen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Ga naar de bovenkant