Onze diensten

Je mensen zijn het succes van je merk

De digitale economie biedt volop vertrouwen en is altijd in beweging. Professionals die hier binnen hét verschil maken, maken je merk waardevol en toekomstbestendig. Wij kennen deze digitale professionals en koppelen ze aan de juiste organisatie.

BrandPit, Headhunter Boutique

Onze headhunters begrijpen het waarom, hebben de kennis over de hoe en zetten hun netwerk in voor de wat en wie binnen digital. Ze nemen je bij de hand en kijken mee in de keuken. Ze geven je niet zomaar wat je vraagt. Ze stellen de vraag achter de vraag en leveren de professional die je nodig hebt. Gegarandeerd.

 

Digitaal versnellen? Laat ons weten waar je uitdagingen liggen!

Contact


Onze diensten

Headhunting

Als het makkelijk was geweest, was je niet bij ons terecht gekomen. Met onze kennis van digital en merkorganisaties, jarenlange ervaring in headhunting, persoonlijke aandacht én drive voor succes vinden wij altijd de juiste professional voor je merk.

Bij een executive search opdracht bieden wij 100% garantie voor het plaatsen van een professional en vragen wij een fixed fee van 15K tot 35K, afhankelijk van de rol.

Interim Management

Soms heb je tijdelijk slagkracht nodig om een project van de grond te krijgen, om duidelijk te krijgen wat je op de lange termijn nodig hebt, of omdat er even iemand is weggevallen. Profiteer direct van ons grote netwerk van ervaren digital interim professionals.

Voor het plaatsen van een interim professional rekenen wij €1 500,- per maand, los van het uurtarief.

Building teams

Wil je je digitale slagkracht vergroten? Ben je op zoek naar een geweten of garantie op je organisatievraagstuk? Wil je een digitaal team opzetten? Wij beloven jou dat we de beste merkorganisatie neerzetten, binnen afgesproken tijd én budget.

Afhankelijk van je verzoek vragen we ook hier een fixed fee. Zo weet je vóóraf precies wat je wanneer krijgt tegen welke vergoeding.


 

Brand Pitch

Loop jij al een tijdje rond met een geweldig idee voor een online startup? Met Brand Pitch biedt BrandPit jou een platform en momentum om gebruik te maken van ons netwerk van opdrachtgevers en ondernemende professionals op het gebied van Online Marketing en E-Commerce. Zij staan klaar om je te helpen met het scherpstellen van jouw idee, te spiegelen of je idee kritisch te reviewen.

Lees meer


 

BrandPit &Co

Wil je je digitale slagkracht vergroten? Ben je op zoek naar een geweten of garantie op je organisatievraagstuk? BrandPit &Co helpt, gegarandeerd. Binnen tijd en budget zetten wij met jou de beste marketing organisatie neer.

Lees meer