amy van stralendorff
amy@brandpit.nl
06 51 94 97 65

bikkel
chief bark officer


amy van stralendorff
amybrandpit.nl
06  51 94 97 65

bikkel
chief bark officer

wij werken samen met

zo denken anderen over ons

maarten rooseboom
kramp

“Een verademing om te werken met een recruitment bureau dat zoekt naar toegevoegde waarde. Dat daadwerkelijk oog heeft voor wat een kandidaat kan bieden, waar een opdrachtgever behoefte aan heeft, hoe dat op elkaar past én op welk moment. En dat op een relaxte, informele maar professionele manier”okke amerongen
consolidated motor spares

“BrandPit vecht voor het binnenhalen van de juiste kandidaten. Ze kijken veel verder dan een CV en zoeken mensen die ook qua cultuur echt bij je bedrijf passen. Ik heb dit zowel als opdrachtgever bij bijvoorbeeld Bakker.com maar ook als kandidaat ervaren. Voor mijn huidige functie heeft BrandPit bijna een jaar contact met CMSNL.com gehouden tot de tijd er rijp voor was.”

loes de jong
bakker.com en wehkamp

“BrandPit is voor mij een fijne en professionele sparringpartner en heel prettig om mee samen te werken. Zij hebben mij aan een aantal uitdagende en leuke opdrachten geholpen bij interessante opdrachtgevers. De filosofie in combinatie met de persoonlijke touch zorgen ervoor dat ik hoop dat we nog veel mooie dingen samen kunnen doen in de toekomst.”