wij werken samen met

dit wordt er over ons gezegd

jan-bart bij de vaate
topdesk

“BrandPit geeft het gevoel dat het werkelijk om de sustainable match gaat, niet het verdienmodel daarachter. Daarnaast maakte het klankborden over pro’s en con’s plus van de betreffende carriereswitch voor mij het verschil.”

sofie drijver
topdesk

“Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren, omdat BrandPit echt meegedacht heeft over het benodigde profiel en daarop snel heeft geschakeld met passende kandidaten. Mijn complimenten voor Carolien, het was een zeer leuke, energieke en effectieve samenwerking en we zijn zeer blij met de gekozen kandidaat!”

laurens hollemans
inshared

“Enkele maanden geleden van werkgever en tevens industrie geswitcht. Van webshops naar een verzekeraar. Nooit gedacht dat ik bij een verzekeraar zou gaan werken maar dankzij BrandPit mij hier hier toch voor opengesteld. Beste beslissing van afgelopen jaar!! Heel erg bedankt, met name Kiki en Carolien van BrandPit.”

tim holweg
beter horen
“BrandPit heeft al vele talenten weten te rekruteren voor Beter Horen – Amplifon. De samenwerking met BrandPit ervaar ik als zeer prettig, ze houden je proactief op de hoogte en brengen ook alleen geschikte kandidaten aan die tot een match leiden.”

elly doek
bol.com

“Ik vind BrandPit als kandidaat een verademing in recruitment land. Ze kijken verder dan alleen je cv en denken met je mee over de beste vervolgstap voor jou. Zo kwamen we tot een super goede match! Heel blij met m’n nieuwe baan :-)”

bas schrover
philips

“Danne en team gaan de extra mile voor de perfecte match in digital business. Ze begrijpen de uitdagingen goed en komen, al sparrend met veel plezier en energie, met oplossingen voor resultaat en winnende teams”

giorgio lefeber
bol.com a.i.

Ik had geen eerdere ervaring als freelancer maar onze samenwerking was heel fijn. De persoonlijke en korte lijntjes zijn heel prettig en geeft het gevoel van partnership en niet dat je een nummer bent. Daarnaast is iedereen super betrokken, behulpzaam en attent! Naast het feit dat jullie geen “CV schuivers” zijn maar echt opzoek gaan naar de juiste opdracht en dus ook durven toe te geven als er momenteel even niks is. BrandPit heeft mij als beginnende freelancer naar een hoger niveau getild. Hun unieke persoonlijke aanpak maakt echt het verschil bij het vinden van de perfecte opdracht. Ze zijn niet zomaar een tussenpersoon; ze zijn een echte partner in mijn freelance avontuur.

liska koekoek
fifpro

“Ik ken BrandPit al heel lang, we komen elkaar altijd weer tegen of zoeken elkaar weer op. Zij zijn voor mij een belangrijke steunpilaar in mijn carrière. Zowel bij het zoeken naar nieuwe teamgenoten als voor mijzelf. Naast het concreet zoeken naar een uitdaging, is er altijd tijd voor goed gesprek over de ontwikkelingen en uitdagingen in het digitale werkveld – wat een fijne reflectie geeft op je eigen positie en dromen – zeker omdat een digitale positie niet zelden komt met veranderingen in de organisaties. In de zoektocht zijn ze heerlijk doortastend en ondernemend: je kunt op ze rekenen. “

björn jeurissen
agu

”Afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met het invullen van een aantal digitale marketing functies. De samenwerking met BrandPit hierin verliep uitermate professioneel. Niet alleen hadden we snel een lijst van kandidaten die binnen het profiel én binnen de kernwaarden van ons bedrijf passen, maar de kandidaten hadden ook een heel duidelijk beeld van ons bedrijf en onze strategische richting. Daarnaast hechten we waarde aan diversiteit in de kandidaten, hetgeen ook goed werd ingevuld. Dit resulteerde in een snel proces en een goede invulling van onze vacatures.”

ada jong
abn amro

“BrandPit besteedt veel tijd en aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de behoefte en kijkt daarbij naar de mens, karakter, skills, ervaring én persoonlijke klik. Daarnaast heeft BrandPit een verfrissende en creatieve aanpak om tot de juiste match te komen. Niet vanuit het simpel volgen van een vacature en CV-match, maar vanuit iemands wensen, dromen en ambitie. Zowel vanuit de kandidaat als de opdrachtgever.’
Een hele bijzondere samenwerking en ik ben dan ook absoluut fan en ambassadeur!”

hanna de gruyter
afc ajax

“Het is voor het eerst dat ik het traject als prettig, enthousiasmerend, gelijkwaardig en rustig heb ervaren. Omdat de match er op heel veel fronten was (organisatie, cultuur, rol, ambities, benadering). Maar ook omdat de nadruk lag op het positieve en er tijd was voor echte gesprekken. Daarnaast werd er niet gepushed, de werkgever en ik konden gewoon doen zoals we zijn. En dat geeft veel rust voor de uiteindelijke ambitie: een langdurige werkrelatie met elkaar aangaan en vormgeven.”

nadieh van uden
basecone

“Dankzij BrandPit hebben we constant te maken met goede kandidaten die passen in het profiel wat we zoeken. Hun vakinhoudelijke kennis en open persoonlijke communicatie zijn van hoge kwaliteit, voor zowel ons als de kandidaten. Dankzij Brandpit zijn wij daadwerkelijk ontzorgt en kunnen wij ons volledig richten op wat belangrijk is. Wat Brandpit boven andere bedrijven uit laat staan is dat ze mee denken, oprecht betrokken zijn, tijd investeren en een kandidaat begeleiden van begin tot einde. “

melanie schriel
sunweb a.i.

“BrandPit is een hele fijne partij die kennis van zaken heeft maar met name het verschil maakt door hun persoonlijke benadering. Je bent geen nummertje maar ze kennen je echt als persoon en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. En wanneer dit niet zo is dan gaan ze er ook direct achteraan waardoor ze zeker een toegevoegde waarde zijn!”

laurentia lucienna
allshoes

Ik heb de samenwerking als ontzettend prettig ervaren waarin er ook veel geduld was om het proces niet te overhaasten. Hierdoor kon ik dicht bij mijn gevoel blijven om mijn keuzes te maken, en daar was alle begrip voor. Daarnaast voelde ik ook de ruimte om alles bespreekbaar te maken wat van toepassing was. Ik ben ontzettend tevreden!

caroline kroone
wehkamp a.i.

“Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Ik kreeg veel persoonlijke aandacht en ik kreeg snel antwoord als ik een vraag had. Ontzettend bedankt en ik hoop tot ziens!”

paul renting
amplifon

“Ik heb het recruitment proces met BrandPit als erg soepel en prettig ervaren. Zij begrepen mijn profiel en hebben mij zodoende ook echt persoonlijk weten te benaderen. Hierdoor wisten zij mij te interesseren voor de functie, waarbij ik normaal gesproken niet gelijk zelf een match had gezien. Het proces verliep soepel doordat ikzelf en mijn gesprekspartners goed voorbereid waren en onze verwachtingen met elkaar afgestemd. Ook alle logistieke zaken werden uitstekend geregeld. Kortom, een prettige ervaring!”

arthur clement
bakker.com

“Wij staan aan de vooravond van een grote digitale transitie. In onze zoektocht naar mensen kwam BrandPit op ons pad. Zij hebben veel kennis en ervaring in dit domein. Wij waren meteen gecharmeerd van hun power en aanpak. Nu kan ik ook vertellen dat het werkt. In de 1e 4 maanden heeft BrandPit voor ons een nieuwe organisatie geschetst die schaalbaar en lean is, en 6 nieuwe professionals geplaatst.”

sanne van let
nbtc holland marketing

Fijne mensen om mee te werken, met oog voor het vinden van een goede, duurzame match.