wij werken samen met

dit wordt er over ons gezegd

tim holweg
beter horen
 
“BrandPit heeft al vele talenten weten te rekruteren voor Beter Horen – Amplifon. De samenwerking met BrandPit ervaar ik als zeer prettig, ze houden je proactief op de hoogte en brengen ook alleen geschikte kandidaten aan die tot een match leiden.”

elly doek
bol.com

“Ik vind BrandPit als kandidaat een verademing in recruitment land. Ze kijken verder dan alleen je cv en denken met je mee over de beste vervolgstap voor jou. Zo kwamen we tot een super goede match! Heel blij met m’n nieuwe baan :-)”

bas schrover
philips

“Danne en team gaan de extra mile voor de perfecte match in digital business. Ze begrijpen de uitdagingen goed en komen, al sparrend met veel plezier en energie, met oplossingen voor resultaat en winnende teams”

liska koekoek
fifpro

“Ik ken BrandPit al heel lang, we komen elkaar altijd weer tegen of zoeken elkaar weer op. Zij zijn voor mij een belangrijke steunpilaar in mijn carrière. Zowel bij het zoeken naar nieuwe teamgenoten als voor mijzelf. Naast het concreet zoeken naar een uitdaging, is er altijd tijd voor goed gesprek over de ontwikkelingen en uitdagingen in het digitale werkveld – wat een fijne reflectie geeft op je eigen positie en dromen – zeker omdat een digitale positie niet zelden komt met veranderingen in de organisaties. In de zoektocht zijn ze heerlijk doortastend en ondernemend: je kunt op ze rekenen. “

björn jeurissen
agu

”Afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met het invullen van een aantal digitale marketing functies. De samenwerking met BrandPit hierin verliep uitermate professioneel. Niet alleen hadden we snel een lijst van kandidaten die binnen het profiel én binnen de kernwaarden van ons bedrijf passen, maar de kandidaten hadden ook een heel duidelijk beeld van ons bedrijf en onze strategische richting. Daarnaast hechten we waarde aan diversiteit in de kandidaten, hetgeen ook goed werd ingevuld. Dit resulteerde in een snel proces en een goede invulling van onze vacatures.”

ada jong
abn amro

“BrandPit besteedt veel tijd en aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de behoefte en kijkt daarbij naar de mens, karakter, skills, ervaring én persoonlijke klik. Daarnaast heeft BrandPit een verfrissende en creatieve aanpak om tot de juiste match te komen. Niet vanuit het simpel volgen van een vacature en CV-match, maar vanuit iemands wensen, dromen en ambitie. Zowel vanuit de kandidaat als de opdrachtgever.’
Een hele bijzondere samenwerking en ik ben dan ook absoluut fan en ambassadeur!”

nadieh van uden
basecone

“Dankzij BrandPit hebben we constant te maken met goede kandidaten die passen in het profiel wat we zoeken. Hun vakinhoudelijke kennis en open persoonlijke communicatie zijn van hoge kwaliteit, voor zowel ons als de kandidaten. Dankzij Brandpit zijn wij daadwerkelijk ontzorgt en kunnen wij ons volledig richten op wat belangrijk is. Wat Brandpit boven andere bedrijven uit laat staan is dat ze mee denken, oprecht betrokken zijn, tijd investeren en een kandidaat begeleiden van begin tot einde. “

arthur clement
bakker.com

“Wij staan aan de vooravond van een grote digitale transitie. In onze zoektocht naar mensen kwam BrandPit op ons pad. Zij hebben veel kennis en ervaring in dit domein. Wij waren meteen gecharmeerd van hun power en aanpak. Nu kan ik ook vertellen dat het werkt. In de 1e 4 maanden heeft BrandPit voor ons een nieuwe organisatie geschetst die schaalbaar en lean is, en 6 nieuwe professionals geplaatst.”

paul renting
amplifon

“Ik heb het recruitment proces met BrandPit als erg soepel en prettig ervaren. Zij begrepen mijn profiel en hebben mij zodoende ook echt persoonlijk weten te benaderen. Hierdoor wisten zij mij te interesseren voor de functie, waarbij ik normaal gesproken niet gelijk zelf een match had gezien. Het proces verliep soepel doordat ikzelf en mijn gesprekspartners goed voorbereid waren en onze verwachtingen met elkaar afgestemd. Ook alle logistieke zaken werden uitstekend geregeld. Kortom, een prettige ervaring!”