vacature sourcer. bijbaan BrandPit, amsterdam

BrandPit is op zoek naar een sourcer met een ondernemersspirit, die graag wil leren. Het gaat dus niet per se om de kennis die je al hebt maar om wie jij bent. En jouw mindset.

sourcer

Je krijgt bij ons de kans om een deel van onze business jouw eigen toko te maken. Leren doen we van elkaar en hier is alle ruimte voor. Wat we heel belangrijk vinden is dat je dol bent op mensen en het zou leuk zijn als je het digitale domein net zo fascinerend vindt als dat wij dat vinden.

over BrandPit

In de Baarsjes in Amsterdam ligt ons kantoor aan een gracht.  Vanuit hier brengen wij digital professionals en organisaties samen. Denk aan functies als UXdesigner, E-commerce manager of online marketing expert. Wij werken voor klanten als Bol.com, Philips, wehkamp, ABN AMRO en veel meer. Met persoonlijke aandacht, inhoudelijke kennis en een oprecht advies, leveren wij niet altijd wat je vraagt, maar altijd wat je nodig hebt! De markt is meer booming dan ooit en digital speelt overal een rol. We zouden daarom graag het team uitbreiden zodat we onze opdrachtgevers nog meer en beter kunnen helpen.

wat ga je doen?

  • Je zoekt geschikte kandidaten voor onze vacatures, zowel via ons ATS-systeem als op LinkedIn
  • Benader je deze kandidaten en onderhoudt contact met hen
  • Je speelt in een rol in het selecteren van de juiste mensen door bijvoorbeeld deel te nemen aan de persoonlijke gesprekken
  • Kortom; je bent verantwoordelijk voor het recruitment stuk van het werving en selectieproces voor onze opdrachtgevers. Vallen je dingen op die anders kunnen of zijn er andere dingen die je leuk vindt om te doen? The floor is yours.

wie ben jij?

  • Je bent bij voorkeur bezig met een universitaire of HBO studie (bijvoorbeeld op het gebied van HRM, Marketing, Commerciële Economie of Psychologie).
  • Je bent tech savvy
  • Je bent leergierig en neemt zelf ook initiatief

wat bieden wij?

Een informele en professionele werkomgeving waar ruimte is voor initiatief. We doen niet moeilijk over werktijden en locatie. Als je maar doet wat je zegt en zegt wat je doet. Iedereen is vooral zichzelf en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Je wordt onderdeel van een hecht team bestaande uit Danne (ondernemer/headhunter), Kiki (Partner/headhunter) en Frederiek (het geweten van BrandPit). Er is zelfs ruimte om mee te ondernemen als je dat in de toekomst zou willen.