vacature recruiter. BrandPit, amsterdam

Zoek je een slimme interessante carrière stap waar je veel wilt leren over (digital) recruitment en de digital marketing? Ben je energiek, pro-actief en nieuwsgierig naar wat mensen drijft? Dan gaan we graag met je in gesprek! We zijn namelijk op zoek naar een recruiter.

recruiter

wie zijn wij?

Met oog voor talent en een hart voor digital, koppelt BrandPit al ruim 11 jaar de beste digitale mensen aan de mooiste organisaties. De beste mensen, op het juiste moment, is waar wij voor gaan en blij van worden!

Dit doen we met een ambitieus, sterk team van 5 mensen vanuit de Baarsjes in Amsterdam. We willen graag de beste zijn in wat we doen en zoeken een recruiter die ons helpt om nog beter te worden. We werken voor A-merken als Bol.com, Wehkamp, ABN AMRO, AFC AJAX, Walibi en vele anderen.

wat ga je doen?

Als Recruiter weet jij de beste kandidaten te vinden voor de opdrachten die onze klanten bij ons uitzetten. Deze kandidaten bevinden zich binnen en buiten ons bestaande netwerk. De kandidaten die we al kennen bel of mail je direct. Andere kandidaten benader je bijvoorbeeld via LinkedIn.

Je levert een long list van geschikte en geïnteresseerde kandidaten aan de consultant met wie je samen werkt en maakt samen met haar een short list van kandidaten die worden geïntroduceerd bij onze klanten.

Naast de sourcing van kandidaten is er genoeg ruimte voor (social) marketingwerkzaamheden. Zo ben jij de owner van het administratieve proces en plan jij bijvoorbeeld de afspraken in, ontvang je de kandidaten, houd jij het CRM en social media helemaal up-to-date en alle andere werkzaamheden die daarbij komen kijken.

Vallen je dingen op die anders kunnen en die je leuk vindt om te doen? Daar houden we van, dus pak gerust die kans. Vanuit deze rol is er absoluut een doorgroeimogelijkheid naar de rol van Recruitment Consultant. Graag zelfs!

wie ben jij als recruiter?

Jij vindt het heerlijk om te speuren en krijgt er een kick van als je hebt gevonden wat je zocht. Je weet met jouw enthousiasme mensen aan je te binden en vindt het leuk om met verschillende mensen in contact te zijn. Je hebt een ondernemend karakter, neemt graag initiatief en durft te vragen. Inhoud gaat voor jou boven de verpakking en je wilt graag de beste zijn in wat je doet. Je hebt hart voor de zaak en vindt het leuk om in een klein team te werken. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO/WO opleiding. Nog blijer zijn we als je al enige commerciële ervaring hebt opgedaan en je in Amsterdam of directe omgeving woont.

wat bieden wij?

Een heel gezellig team 🙂 Een informele en professionele werkomgeving waar ruimte is voor initiatief. We doen niet moeilijk over werktijden en locatie. Als je maar doet wat je zegt en zegt wat je doet. Iedereen is vooral zichzelf en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. We werken hard, maar houden er ook van om te proosten op succes.