vacature partner in spé. BrandPit, amsterdam

BrandPit zoekt een partner in spé om onze interim tak verder uit te bouwen.

Met een hecht team in Amsterdam jagen we onze ambitie na om people een topic te laten zijn in iedere boardroom. En dus niet “slechts” een headcount probleem. Met people bedoelen we dan ook echt te kijken naar de mensen; hoe passen zij in de organisatie, wat is de impact die zij mogen maken, welke persoonlijkheid past bij de skillset die we nodig hebben? Wij geloven daarbij dat de ultieme balans tussen people en tech kan worden vertaald in een mindset! En ja, die mindset betreft ook de organisatie 😉

wat zoeken we?

We zoeken een collega die onze freelance community verder uit gaat bouwen. Je gaat headhunten voor interim opdrachten. Dat betekent dat onze freelance propositie jouw toko wordt om te runnen. Jij weet op juiste wijze onze doelgroep aan te spreken, begrijpt goed wat onze klant zoekt en zorgt dat het persoonlijke contact met onze kandidaten community nog intensiever wordt. Daar krijg je alle ruimte voor om dat op jouw manier te doen. Daarin vertrouwen we op jouw ervaring.

wat ga je zo al doen?

  • In overleg met marketing weet je onze klanten met de juiste tone of voice te bereiken;
  • Uitbouwen van de kandidaten community;
  • Intensiveren van het contact met onze community;
  • Invullen van freelance opdrachten;
  • Verhogen van het aantal freelance opdrachten;
  • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het recruitment proces;
  • Als je dan ook nog ideeën hebt over hoe we deze propositie verder kunnen professionaliseren en ontwikkelen, dan hopen we dat je als de wiedeweerga mailt met jouw sollicitatie!

nog een beetje over ons:

BrandPit is een headhunting boutique gespecialiseerd in digital. Dat betekent dat we selecteren op inhoud en daar dus ook echt wat vanaf weten. En we kijken naar het grotere geheel en persoonlijkheid. Daarom bouwen we vaak hele teams of lopen we mee tijdens een transitie.

Ons team bestaat uit ondernemende collega’s. Naast Danne, die oprichter is, zijn zowel Kiki als Carolien partner geworden. We staan er zeker voor open om ook jou te laten toe treden op partnerniveau. Maar het is geen must.

Als recruitment partner bij BrandPit deel je onze liefde voor mensen, het digitale vakgebied wat zich continu beweegt en het ben je een sparringpartner op niveau voor zowel klant als kandidaat. We leren graag van elkaar, dus je hoeft niet alles perfect te kunnen. Dat kunnen wij ook niet, maar we waarderen wel elkaars mening.

Kom je ons team versterken om samen met ons verder te groeien?