vanaf dat moment wist ik: ik heb een passie voor recruitment!

Afgelopen maand is Nikki bij ons gestart. Met haar jarenlange ervaring in het recruitment vak is ze een waardevolle aanvulling op ons team. “Vanaf de afronding van mijn studie, ben ik actief in recruitment. Dat is nu bijna 20 jaar en elke dag is nog een feestje! Kandidaten en bedrijven aan elkaar koppelen en gaan voor de langdurige match. Niet alleen het CV en opdrachtbeschrijving zijn voor mij van belang. JUIST de persoon daarachter en het doorgronden van bedrijfsculturen voor een langdurige match! Plaatsingen die het verschil gaan maken bij bedrijven!” 

hoe ben je in het vak gerold?
“Ik had ooit een bijbaan in de horeca waar ik verantwoordelijk was voor het werven van personeel. Vanaf dat moment wist ik: ik heb een passie voor recruitment! En hoe geweldig als je daar je werk van kan maken. Mensen met elkaar verbinden is iets wat mij natuurlijk af gaat. De afgelopen 20 jaar heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Van grote uitzendconcerns tot aan een persoonlijke headhunting boutique. Die laatste is natuurlijk BrandPit waar ik met veel plezier ben begonnen.”

hoe bij BrandPit terecht gekomen?
“Via mijn zusje. Zij kent Danne en wist dat ze iemand zocht om de interim tak van BrandPit uit te breiden. Zo is het balletje gaan rollen. Toen ik voor het eerste gesprek binnenkwam bij BrandPit voelde de sfeer en energie meteen goed. Als ik ooit een eigen bureau zou opzetten wilde ik bij binnenkomst een lange tafel waar iedereen aan kon zitten. Een kantoor met huiselijke sfeer. En dat is precies wat ik bij BrandPit vond. 

Er volgden meerdere gesprekken en na elk gesprek werd ik alleen nog maar enthousiaster. Een hecht team, het warme netwerk, vakinhoudelijke kennis en het super smaakvolle kantoor, daar hoefde ik niet lang over na te denken. 

De eerste maand is voorbij en ik heb nog geen dag spijt!”

wat maakt BrandPit anders ten opzichte van de bedrijven waar je vroeger hebt gewerkt?
“BrandPit” is voor mij onderscheidend door het kleine hechte team, de specialisatie in het digital & tech domein. Maar ook het warme en sterke netwerk van kandidaten. De meesten zitten al lange tijd in het netwerk. Ze geven allemaal aan dat de persoonlijke benadering in combinatie met vakinhoudelijke kennis maakt dat BrandPit op een unieke manier te werk gaat. 

Ook aan de opdrachten kant zit een netwerk dat al jarenlang met BrandPit samenwerkt. Door de continue veranderende digitale wereld van deze tijd is het fijn om een partner te hebben die inhoudelijk mee kan denken over wat nodig is op dat moment. Of het nou gaat om een interimmer, een vaste invulling of een heel team. De mens staat altijd centraal bij ons en daarmee maken wij een wezenlijk verschil in de markt.”

hoe kijk je tegen de interim markt aan?
“Wanneer een interimmer nodig is, is dat liever vandaag dan morgen. De snelheid die bij deze opdrachten komt kijken vind ik heerlijk. De dynamiek, het adequate schakelen en ervoor zorgen dat de juiste interimmer aan tafel komt te zitten, daar krijg ik energie van. Ik ga meteen aan als ik een mooie opdracht zie of een belletje krijg!

Een interimmer biedt bedrijven een snelle, kwalitatieve oplossing. Ze hebben een bak aan ervaring en weten dit direct in te zetten bij hun nieuwe opdracht. In deze snel veranderende wereld maken zij het verschil. Voor mij de uitdaging om niet alleen op basis van inhoud, maar ook de persoonlijke match te maken. Ik leer de interimmers nog beter kennen tijdens hun opdracht en dat maakt de volgende bemiddeling nog leuker! Aan het einde van zo’n opdracht heeft de interimmer vaak wat neergezet waar de opdrachtgever nog lange tijd baat bij heeft. Al helemaal in de rollen die wij vanuit BrandPit bemiddelen en daar ben ik super trots op! “Ik ben heel blij om hier deel van uit te maken.”

Ben jij op zoek naar die ene interimmer die het verschil maakt?

Neem contact op met Nikki (nikki@brandpit.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

deel deze blog