BrandPit zoekt senior recruiter

Met haar jarenlange ervaring doorziet Kiki elke kandidaat. Ze is al 7 jaar werkzaam als headhunter bij BrandPit en inmiddels ook Managing Partner. Voor het kleine maar groeiende team is ze op zoek naar een nieuwe collega met oog voor talent en een hart voor digital. In dit artikel vertelt ze hoe het is om bij BrandPit bij te werken.

Wat vindt zij als recruiter belangrijk? “Laatst ging ik koffie drinken bij een klant en keek ik naar het creatieve team. “Ha’, dacht ik. Meer dan de helft van dit team heb ik geworven. Ze gaan als een speer. Dat maakt me trots. Het mooiste aan mijn werk vind ik om mensen vooruit te helpen” 

 

wat houdt de functie interessant voor jou?

Nog steeds is het zo fijn om onze klant en kandidaat blij te horen over een match. Dat verveelt nooit! Voor mij is de functie van recruiter interessant omdat je dicht op het vuur zit. Wij mogen bij zoveel verschillende partijen een kijkje nemen in hun (digitale) keuken en fungeren vaak ook als sparringpartner. Bovendien is het innovatief een vakgebied en daardoor heel dynamisch. Het allerleukste vind ik het werken met mensen en begrijpen wat hen drijft. 

 

waarom is BrandPit op zoek naar een senior recruiter?

BrandPit blijft zich continu ontwikkelen en dat biedt ruimte voor groei. Dus ook in het team. We willen graag de beste zijn in wat we doen en zoeken een recruiter die ons helpt om nog beter te worden.

Je mag bij ons je eigen toko runnen, want we geloven in ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid. Het samenwerken met ervaren mensen uit het vak zorgt ervoor dat je elkaar scherp en geïnspireerd houdt . 

 

wat houdt de functie senior recruiter in?

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor meerdere headhunting opdrachten tegelijkertijd. Dat kunnen hele teams zijn maar ook losse opdrachten. We werken met name met een netwerk dat we goed kennen en met mensen met een ruime digitale ervaring. Dat maakt iedere gesprek een feestje waar je wat van kunt leren. Je draagt bij aan onze missie: Talent en bedrijven samenbrengen die het beste in elkaar naar boven halen.

Lees hier de volledige vacature.

 

wat zoek je in een senior recruiter?

Het is heel fijn als onze nieuwe collega visie heeft op het vak, waar ondernemerschap door de aderen stroomt en net zo dol op mensen is als wij zijn. Wij en ook onze klanten vinden het fijn als je punctueel/nauwkeurig en een sparringpartner op niveau bent. Met oog voor talent en een hart voor digital. 

 

wat maakt deze functie anders bij BrandPit als bij een andere organisatie?

Transparantie is bij BrandPit cruciaal. Je weet dus ook alles; van de omzet tot aan kosten, tot de pijntjes. Je denkt mee in het laten groeien van ons bedrijf en hebt hier ook wat over te zeggen. Vallen je dingen op die anders kunnen en die je leuk vindt om te doen? Daar houden we van, dus pak gerust die kans. Als je het leuk vindt, is er zelfs ruimte om mee te ondernemen. 

 

hoe zou je het huidige team omschrijven?

We hebben een hecht en een heel gezellig team. Iedereen is vooral zichzelf en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.We zijn eerlijk en hebben vertrouwen in elkaar.  We werken hard gaan voor de inhoud, maar houden er ook van om te proosten op succes.

 

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken en wil je komen kennis maken? Loop gezellig binnen tijdens onze vrijdagmiddagborrel of neem hier contact met ons op.

 

deel deze blog