BrandPit meets Brad Pitt

BrandPit bestaat dit jaar 12,5 jaar. Brad Pitt wordt 60. Dat gaan we vieren! Wat Brad met BrandPit te maken heeft? Ogenschijnlijk weinig. Maar. Naast het feit, dat wij het toch wel een opmerkelijk feit vinden, dat die man gewoon 60 jaar wordt, heeft Brad Pitt al die jaren zeker zijn bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van BrandPit. Want zeg nou eerlijk. Moest jij toen jij de naam BrandPit hoorde, ook niet even (fijn) aan hem denken?

Wij willen Brad Pitt, ook al is onze naam niet op hem gebaseerd, dan ook van harte feliciteren met zijn bijzondere verjaardag én bedanken voor zijn bijdrage aan onze naam én bekendheid. Dat bedanken doen we vanzelfsprekend op onze eigen wijze. Zoals jullie van BrandPit gewend zijn. Persoonlijk en een tikkie eigenwijs.

six degrees of separation

We gaan hem een videoboodschap sturen. Helpen wij normaliter mensen in de beste combinatie bij elkaar te brengen. Dit keer vragen wij jullie om ons bij Brad Pitt te brengen. In zes stappen kent iedereen immers de hele wereld. Volgens de gedachte van “six degrees” of separation, heb je immers maar vijf tussenpersonen nodig om van de een naar de andere persoon te komen. Wij zeggen het al: it’s all about people.

In principe komen we dus in vijf stappen bij Brad Pitt uit. En dat gaan we samen met jullie doen. Wij willen dat voor het eind van het jaar Brad Pitt onze videoboodschap heeft ontvangen. We nemen jullie graag mee in onze reis naar hem toe.

ben jij de eerste stap?

Ken jij de persoon die bij stap 2 hoort? Laat je het ons weten als jij iemand kent die ons dichter bij Brad Pitt kan brengen? Mail naar bregje@brandpit.nl én dan delen we de video met jou. Let’s do this!

deel deze blog