bra(n)d awareness

Bijna 12,5 jaar geleden zag de naam BrandPit “officieel” het levenslicht. De naam was al eerder door Danne de Vries bedacht. Destijds voor haar eenmanszaak. Opgericht in de nadagen van de financiële crisis. Zij richtte zich vanaf dag één op een niche in de markt. Online marketing en e-commerce. Later op digital. Over branding gesproken. Het is altijd overduidelijk geweest waar je bij BrandPit voor moest én nog steeds moet zijn.

Maar branding brengt niet alleen duidelijkheid en focus. Het zegt ook wat over je DNA. Geeft vertrouwen. Onderscheid je van anderen en geeft richting. En zorgt ervoor dat klanten (onmiddellijk) aan jou denken. Dat blijkt wel uit het grote aantal klanten, die BrandPit haarfijn weten te vinden voor hun digitale vraagstukken. Al die jaren lang.

Brad Pitt

Wist je dat mensen graag praten over brands, die zij persoonlijk ook leuk vinden? En zeg nu eerlijk. Moest jij toen jij de naam BrandPit hoorde, ook niet aan Brad Pitt denken en even glimlachen? The power of bra(n)d awareness!

droom groot!

Als wij normaliter de ideale kandidaten weten te vinden én de juiste mensen in de ideale combinatie bij elkaar weten te brengen. Dan moet Brad toch ook lukken? Dachten we zo. Het vinden van uitzonderlijke mensen is immers onze core business.  En hem bedanken voor zijn bijdrage aan onze “bra(n)d awareness, dat doen we maar al te graag. En dus hebben wij onze pijlen op Brad Pitt gericht.

Volgens de gedachte van “six degrees of separation” kent iedereen in zes stappen de hele wereld. Dat helpt. En dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Daar zijn we wel achter.

Net zoals, dat het enthousiasme van degene waarmee we de reis naar Brad maken ons verrast. It’s all about people zeiden we eerder toch al?!

Wij hebben de laatste weken, meerdere mensen benaderd met linken naar bijvoorbeeld de film- en wijnindustrie, de Formule 1, binnen de VS etc. Bezig baasje hoor, die Brad. Het is inspirerend om te zien hoe er met ons mee gedroomd wordt. Maar er is nog altijd ruimte voor plan B. Dus ken jij iemand, die iemand kent, die Brad zomaar zou kunnen kennen. Laat het ons zeker weten (info@brandpit.nl).

deel deze blog