Brad Pitt update: bloeiend nieuw jaar

Het is zover. BrandPit bestaat 12,5 jaar en Brad Pitt viert vandaag (18 december 2023) zijn 60ste verjaardag. Jullie hebben onze zoektocht naar Brad kunnen volgen. Om hem te feliciteren met zijn bijzondere verjaardag, maar ook om hem, ook al is de naam BrandPit niet op hem gebaseerd, te bedanken voor zijn bijdrage aan onze “bra(n)d awareness”.

Dat persoonlijke bedanken moet kunnen, dachten wij. Omdat je volgens de gedachte van “six degrees of separation” in zes stappen de hele wereld kent. Een bewezen theorie, die in het digitale tijdperk alleen maar meer waarde heeft gekregen. Door bijvoorbeeld X (voormalig Twitter) en LinkedIn zijn we tegenwoordig meer dan ooit met elkaar verbonden. En bij BrandPit geloven we naast de kracht van “digital”, ook dat het “all about people” is.

theorie en praktijk

Zover de plannen, nu de realiteit. Heeft onze vriend ondertussen de videoboodschap ontvangen? Hebben wij Brad Pitt ontmoet? Nee, dat niet. Nog niet! De theorie klopt.

Het feit, dat Brad zich veel ophield rond het F1 circuit, speelde daarbij een positieve rol. De langdurige staking in Los Angeles een wat mindere. De praktijk was dus net wat anders en de bestaande banden tussen de verschillende (contact)personen bleken toch net niet sterk genoeg. Daarbij merkte we ook, dat “the rich & famous” er een sport van maken om zo moeilijk mogelijk benaderbaar te zijn. Waar de directe omgeving graag aan mee helpt.

plan B

Wij droomden groot, dus het was tijd voor plan B. Het werd een gift, dat voor maar weinig mensen op deze aarde weggelegd is. Wat typisch Hollands is én bijzonder. En ook nog eens groeit. Want daar houden wij van. Het werd een eigen tulp. Een van de meest bekende en populaire bloemen in de wereld is nu door Schouten Tulips speciaal ontwikkeld voor Brad Pitt. Een persoonlijke vernoeming van een tulp is een uniek event met een lange geschiedenis in Nederland en daarbuiten. Ook de totstandkoming van een nieuwe tulp is sowieso bijzonder te noemen. Dat proces duurt zeker zo’n twintig jaar. Zo wordt het nieuwe zaadje pas na vijf jaar een bol en gaat dan pas bloeien. Daarna begint de selectie en gaan alleen de beste door. Elke jaar vermenigvuldigen ze zich 2,5 keer. Het gaat in het begin dus langzaam, maar wordt steeds meer. Net als een goede (acteer)carrière.

bloeiend nieuw jaar

Deze speciale Brad Pitt tulp gaan we aan hem aanbieden. Kan hij toch geen nee tegen zeggen? Jullie horen volgend jaar meer. Nu eerst fijne feestdagen én op naar een bloeiend nieuw jaar!

deel deze blog