Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan een wereldwijd digitaal platform voor ondernemers die hun buitenlandse ambitie willen waarmaken? Deze scale-up is het ondernemersplatform voor de ondernemer die internationaal zaken wil doen. Bedrijven vinden er de juiste en relevante contacten en kennis door toegang tot ons internationaal partnernetwerk, evenementen en informatie, marktrapporten en ondernemersverhalen. Deze scale-up zorgt ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Dit is een complex speelveld en UX speelt hierin een sleutelrol. We zoeken daarom een UX designer die op het hele spectrum van UX inzetbaar is. Jij bent verantwoordelijk voor de optimale werking en uiterlijk van het platform, vanuit ondernemer en partnerperspectief. Dat betekent niet dat je alles tot in de treuren moet kunnen, maar wel dat je zorgt dat de juiste kennis vergaart zodat je tot een oplossing komt. Samen leren we zo verder.

ux designer

Als scale-up in een complex internationaal landschap hebben we allemaal flexibiliteit in ons DNA, maar ook daadkracht. Herken je dat? En kost het jou geen moeite om onze visie om te zetten naar een beeld waarmee developers direct aan de slag kunnen? Dan komen we graag met je in contact.

verantwoordelijkheden

  • Je bent in staat om vanuit de verschillende gebruikersgroepen te denken en bent nieuwsgierig naar wat hen drijft.
  • Je houdt rekening met alle onderdelen van de customer journey, waarbij je niet alleen de ideale flow (happy flow) maar ook andere paden uitwerkt.
  • Je denkt verder dan alleen de interface en bent verantwoordelijk voor het hele design proces, waarbij je de probleemstelling en uitdagingen kunt identificeren om een passende oplossing te ontwikkelen. Dit kan op verschillende niveaus; met behulp van user interviews, data analyseren, hypotheses opstellen en valideren, sketching, prototyping en het creëren van gedetailleerde ontwerpen, etc.
  • Je kunt gebruikersonderzoek opstellen en uitvoeren, en analyseert de resultaten om verbeterpunten en knelpunten te identificeren en op basis hiervan te optimaliseren. Zowel voorafgaand aan de livegang van nieuwe functionaliteiten, sites of apps, als voor continue verbetering van het platform.
  • Je analyseert en interpreteert data en kwalitatieve feedback (e.g GA en Hotjar).
  • Je adviseert ontwikkelaars op het gebied van UX.
  • Je creëert prototypes en wireframes voor onderdelen van het platform.
  • Je kunt anderen, zowel intern als extern, meenemen in het design proces en weet keuzes te onderbouwen/toe te lichten.

de kandidaat

We kijken uit naar een UX designer met 3+ jaar ervaring en minimaal hbo werk en denkniveau. Jij hebt een goed gevoel voor UI/UX ontwerp, ervaring met de gangbare ontwerpprogramma’s zoals Figma, sketch, etc) en weet inzichten in gebruiksconcepten en optimalisaties te achterhalen en vertalen naar designs. Is analytisch onderlegd, creatief, en neemt initiatief.

good to know

Het bruto maandsalaris wordt gebaseerd op een fulltime week van 37,5 uur. Je mag overigens ook parttime werken, minimaal 32 uur per week. Deels op ons kantoor in Den haag en deels thuis. Elke dinsdag zijn we allemaal op kantoor aanwezig. Naast de standaard secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons ook een 13e maand.