In deze functie werk je voor alle grote namen in de Nederlandse markt en als onderdeel van het digital product team. Het gaat hier dan ook over projecten die veel impact maken op de business en waarbij je echt een digitale traqnsformatie partner bent. Echt op het snijvlak van innovatie, business en IT. Deze werkwijze is volop in ontwikkeling en het team groeit zodoende mee. We zijn dan ook hard op zoek naar een sr. business analist, die zich staande houdt in corporate chaos en graag samen wil werken vanuit een digital product afdeling met veel gelijkgestemden.

business analyst

Als sr. business analist lever je een belangrijke bijdrage in multidisciplinaire teams. Je vertaalt klantwensen, klantverwachtingen en andere gewenste veranderingen naar concrete oplossingen, je analyseert en beoordeelt processen, je signaleert mogelijke verbeteringen en je geeft advies op basis van je analyses. Je krijgt de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren bij verschillende aansprekende bedrijven in meerdere branches en hebt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

waar je aan de slag gaat

Deze toonaangevende partij wil de digitale transformatiepartner van haar klanten zijn. Digital Product Management is onderdeel van het Digital expertisecentrum binnen de organisatie en groeit enorm. Hier zijn ze echt bezig met innovatie en strategie en zorgen er daarmee voor de klant meer digital product gedreven gaat werken.

Het Digital Product Management team bestaat uit product portfolio managers, product managers, customer journey experts, (lead) product owners en business analisten met passie voor het vak, ieder met zijn/haar eigen expertisegebied. Naast individuele klantopdrachten werken we veel  aan het ontwikkelen van nieuwe proposities en het kraken van uitdagende klantcases. Een dynamisch team waar het delen van kennis en inzichten enorm gewaardeerd wordt.

Binnen de Digital Product Management practice helpen we bedrijven meer productgedreven te worden. We ondersteunen bij het creëren van een (product)visie, strategie, product roadmaps en de implementatie daarvan. Je werkt samen met de klant en je eigen multidisciplinaire team.

Dit is een bedrijf dat inzet op ontwikkeling biedt. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen loopbaan richting te geven. Het is een netwerkorganisatie waarin je een eigen hecht team hebt, maar ook samenwerkt met collega’s uit andere vakgebieden. Naast voldoende inhoudelijke uitdaging bieden we een informele, collegiale werksfeer. Denk hierbij aan een jaarlijkse parade, één keer per maand een borrel en evenementen waar je verrast wordt door inspirerende sprekers. Naast het welzijn en de ontwikkeling van onze eigen medewerkers besteden we ook aandacht aan maatschappelijke vraagstukken. Zo plant we ons eigen bos!

dit ben jij

Een analytisch persoon die energie krijgt van het werken in teamverband. Je werkt graag op het snijvlak van Business en IT en wil je graag verder ontwikkelen als business analist. Je bent accuraat, ondernemend en stelt vragen om tot de kern te komen.

 je beschikt over:

 • Minimaal een HBO diploma in een IT of commerciële richting
 • Een bewezen track-record als Senior Business Analist met minimaal 10 jaar ervaring
 • Expertise binnen een of meer van de volgende gebieden: Financiën, overheid, Nutsbedrijven en/of Logistiek is een pré
 • Ervaring met agile werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

voordelen

 • Locatie onafhankelijk & flexibel werken;
 • Onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een laptop, telefoon & kantoor aan huis;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Keuze tussen een auto van de zaak of een mobiliteitsbudget;
 • De mogelijkheid om je eigen voordelen aan te passen via Flex Benefits:
 • Vakantiegeld & winstdeling;
 • 27 vrije dagen (20 wettelijke en 7 in budget via Flex Benefits);
 • Een pensioenregeling, waaraan je niet hoeft bij te dragen.