De afgelopen periode heeft ons tech team gewerkt aan een vernieuwde architectuur. Dit ontwerp moet AFC Ajax toekomstbestendig maken. Daar kun jij een waardevolle bijdrage aan leveren in de verdere uitbouw en met een kritische visie. We zoeken een software engineer die ons team komt versterken en verder helpt met het doorontwikkelen van onze applicaties. Deze applicaties ondersteunen de business van AFC Ajax; Denk hierbij aan de reis die een ticket aflegt, de meer dan één miljoen fans die de mobiele applicatie gebruiken en onze merchandising die de hele wereld overgaat. Kortom, een hele bijzondere omgeving met afwisselende projecten.

software engineer

Jouw team valt in het digital team van AFC Ajax, met o.a. product owners, front-end en back-end developers, cloud engineers en data engineers/scientists. Je rapporteert aan de Engineering lead en bent zelf onderdeel van een klein en dynamisch team van engineers.

wij zijn op zoek naar

  • Een afgeronde opleiding richting computer science/ software engineering of aanverwant.
  • 5+ jaar werkervaring als .NET/C# software ontwikkelaar
  • 2+ jaar ervaring met een cloudplatform (Azure is een pré)
  • Ervaring met CI/CD tooling
  • Ervaring met python en SQL is een pré
  • Betrokken, communicatief vaardig en analytisch

Als topclub hebben wij een wereldwijd podium. Digitalisering in de sportwereld is een prioriteit en zodoende gebeurt er veel in hoog tempo binnen deze afdeling. Jij speelt een belangrijke rol in de ambitie een wereldspeler te zijn. Technologie speelt een belangrijke rol om die missie waar te maken en daarmee een steeds breder publiek aan te spreken met State-of-the-art oplossingen, een optimale klantreis voor onze supporters, klanten en partners, inspiratie, services en producten.

Je hebt de mogelijkheid om een stempel te drukken op de ontwikkeling van onze applicaties en houdt je bezig met een breed scala van tooling. We bieden een marktconform salaris en interessante secundaire voorwaarden. Bovendien is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daar staan we om bekend binnen ons sportieve domein, maar wordt ook veel aandacht aan besteed binnen de interne organisatie.