EyeCare Groep bevind zich in een bijzondere tijd. Qua formaat zijn wij een scale-up organisatie met rijke historie in het high-end optiek en gehoor segment, maar qua bestaande processen zijn wij net een start-up. Hierdoor kan jij in een korte tijd van onschatbare waarde zijn en echt een persoonlijke touche geven aan de organisatie. Je hebt de vrijheid om jouw rol als online marketeer vorm te geven. Jij bent in de lead over alle online marketing kanalen, met oog voor zowel brand als performance en zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

online marketeer

Wij zoeken een ervaren online marketeer met veel ambitie, die de juiste digital skills heeft om onze organisatie verder te helpen groeien naar een omni-channel organisatie. Wij zoeken een gedreven professional als verrijking van ons hechte en dynamische Marketing team. De marketing afdeling bestaat uit de marketing director, team lead marketing, twee brand leads, grafisch designer, twee lokale marketeers en een marketing assistent, dus jij zult de eerste online specialist zijn. Met de ambitie om online snel te laten groeien!

Als online marketeer houd je je bezig met het bedenken, creëren en onderhouden van de online marketingstrategie voor al onze winkels, de local hero’s, binnen de EyeCare groep. Een strategie die centraal ingezet kan worden maar die wel rekening houdt met de unieke identiteit van onze local heros. De Eyecare groep bestaat uit 8 familiebedrijven, die de krachten hebben gebundeld om samen verder te ontwikkelen.

In deze unieke situatie waarin nog weinig vast staat krijg jij de ultieme kans om alles te bedenken, op te zetten en uit te voeren. Het belangrijkste is dat je samen met team marketing gaat bouwen aan een sterk merk zowel online als offline.

wat jij van ons kunt verwachten

 • Contract: 1 jaar met daarna mogelijkheid tot vaste aanstelling
 • Salaris: We begrijpen dat een goed salaris erg belangrijk is en bieden een marktconform salaris.
 • 8% Vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (40 uur per week)
 • Een zeer goede pensioenregeling volgens het Pensioenfonds Detailhandel
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent per gereden km of 100% voor OV 2e klas
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden; we willen graag dat je de beste in je vak blijft!
 • Doorgroeimogelijkheden. Als scale up zijn we lenig en ambitieus! Bouw je mee?
 • Personeelskorting op aankopen? Ja, natuurlijk!
 • Een goed gevulde koelkast en vers fruit

wat we vragen

 • Je hebt 3 tot 5 jaar gerelateerde werkervaring, bij voorkeur binnen de retail of aan bureauzijde.
 • Je hebt gedegen kennis van online marketing, zowel op het gebied van social media marketing, SEO, SEA en online advertising en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.
 • Jij krijgt energie van het uitdenken van de optimale digitale marketingstrategie, waarbinnen het uitbouwen en verstevigen van het merk essentieel zijn.
 • Vanzelfsprekend hebben Google Adwords en Google Analytics geen geheimen voor jou.
 • Je weet campagnestrategieën om te zetten in concrete online marketingacties en stuurt bij waar nodig.
 • Je evalueert, optimaliseert, rapporteert en denkt proactief mee over hoe we kunnen groeien op het gebied van online marketing.
 • Meer kwalitatieve leads en stijgende conversies is het gevolg van jouw input.
 • Je bent gedreven en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Ondernemerschap zit in jouw DNA
 • Je bent bij voorkeur 40 uur in de week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar

De EyeCare Groep is opgeteld een zeer ervaren club, maar als scale up toch nog jong en aan het begin van een opwindende toekomst. In jouw rol liggen er veel uitdagingen en kansen. Pak jij deze met jouw visie en vaardigheden, dan groei je met ons mee in alle opzichten. Ons servicekantoor is een moderne, inspirerende omgeving, waar jij het beste uit jezelf kunt halen. We bieden jou graag een rondleiding om de sfeer te proeven tijdens jouw eerste gesprek op ons servicekantoor.

over de eyecare groep

De EyeCare Groep is marktleider in het high-end optiek- en hoorsegment. We werken voor klanten die op zoek zijn naar de beste oogzorg, een hooroplossing, styling of combinatie daarvan.
Mensen die het beste voor hun zintuigen zoeken, vinden in onze winkels superieure zorg. Met excellente service, maatwerk, een high-end assortiment en de nieuwste technologieën bieden we onze klanten een premium hoor- en zichtoplossing op maat.

Oog- en hoorzorg vraagt om empathie en aandacht. Om dat dagelijks waar te kunnen maken, vertrouwen de mensen in het veld op hun slagvaardige collega’s van het service center in Naarden. Door de hele organisatie heen, weten we wat we doen en wat we aan elkaar hebben. Dat ervaart de klant als onderscheidende service van de EyeCare Groep.

Ambitieus: Dat zijn we enorm! We willen onze positie in het high-end segment verder uitbouwen. Van 96 winkels zijn we al gegroeid naar ruim 125 en dit aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen. Van nationaal zijn wij op dit moment ook stappen aan het maken door acquisitie van winkels over de Nederlandse grens.