Onze klant online zo optimaal mogelijk helpen en zorgen voor een smooth customer journey; Dat is waar deze functie over gaat. We hebben daar al een mooi begin mee gemaakt, maar er valt ook nog een hoop te doen. Daar mag jij jouw tanden in zetten! Ben jij iemand met een mening over CX gebaseerd op de data, die de vertaalslag kan maken naar zowel markting als tech? Dan vertellen we je graag meer! We zijn namelijk op zoek naar een online cx marketeer.

de uitdaging

Als Online CX Marketeer ben je werkzaam bij Digitale Verkoop. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de commerciële klantreizen op Univé.nl. Dit doe je samen met het klantreisteam waarin dit is belegd. Hierbij houd je rekening met alle relevante digitale facetten zoals SEO, CRO, UX en content. Het doel van deze functie is om een 9+ klantervaring te bieden.

Als Online CX Marketeer ben jij als waardevolle stakeholder nauw betrokken bij het IT-team. Dit zorgt ervoor dat alle ideeën vanuit het klantreisteam ook daadwerkelijk worden geprioriteerd en gerealiseerd. Kortom, je bent altijd in de lead. Om in deze functie succesvol te zijn is stakeholdermanagement essentieel in het complexe speelveld binnen Univé. 

wie ben jij als online cx marketeer?

De ontwikkelingen binnen digital volg je op de voet. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste trends & ontwikkelingen en past deze gelijk toe. Je begrijpt als geen ander hoe je impact kan maken met nieuwe ontwikkelingen en hoe deze kunnen bijdragen aan meer verkoop, hogere klanttevredenheid of kostenbesparing

Je bent bedreven in het beheren en analyseren van data en maakt data actionable. Je hebt ervaring met het aansturen van IT teams of bent hier bij betrokken geweest. Hierdoor ben jij in staat werkzaamheden te prioriteren op basis van impact/effort. Je krijgt energie van het meedenken en verbeteren van de online klant- en marketingstrategie. Verder ben je een echte teamplayer en maak je makkelijk contact met je collega’s. Hierdoor ben je vanaf dag 1 in staat om toegevoegde waarde te leveren voor het team Digitale Verkoop.

Wij vinden het volgende belangrijk:

 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent eraan gewend om te werken met tools zoals VWO, Mopinion, en Adobe Analytics;
 • Je bent analytisch onderlegd en resultaatgericht;
 • Je werkt nauwkeurig en schrikt niet van een strakke planning;

Herken jij je grotendeels in het profiel, maar niet volledig. Reageer dan gerust. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij Univé centraal. In samenspraak is er doorgaans veel mogelijk.

wat bieden wij ?

 • We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben een nieuw CMS, een dynamische hoeveelheid aan content kanalen en een nieuw CRM met een bak aan data. Ben jij gedreven en ambitieus en doe jij dingen graag anders dan anders? Dan ben jij bij ons echt op je plek. Wij houden wel van iemand die net iets verder kijkt. Zo krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om zelf dingen op te zetten en te ontwikkelen. Dat geldt ook voor je functie. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van supertoffe collega’s?! fulltime is 38 uur per week en ons kantoor bevindt zich in Zwolle.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

 • jaarcontract met zicht op onbepaalde tijd;
 • salaris dat wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en competenties;
 • 13e maand;
 • Arbeidsvoorwaarden keuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 26 vakantiedagen;
 • hybride werken;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

wie zijn wij ?

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, 
de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken?  

Om onze klanten nog beter te leren kennen en te betrekken bij wat we doen, werken we Agile. De afdeling Digitale Verkoop & Vernieuwing bestaat uit zo’n 30 super leuke collega’s die elke dag tot het uiterste gaan om onze (potentiële) klanten online beter te bedienen en Univé nog verder te digitaliseren, maar wel door Univé te blijven!

Hiervoor zoeken we een Online Marketeer die als customer journey expert aan de slag gaat om de commerciële klantreis op Univé.nl door te ontwikkelen