“Oei, ik groei!” wordt gerund door een jong en enthousiast team van 9 medewerkers in Arnhem. Onze apps en boeken – gebaseerd op een studie naar de sprongen in de ontwikkeling van baby’s – worden door miljoenen ouders wereldwijd gebruikt en zijn in meer dan 20 talen beschikbaar. We zijn er trots op dat “Oei, ik groei! al jaren in de top 5 staat van betaalde apps in de Apple Store wereldwijd!

Onze missie is om ouders te helpen bij de grootste sprong in hun leven; het krijgen van een baby. Om deze missie vorm te geven blijven we onze producten door ontwikkelen en nieuwe producten lanceren. Het wordt jouw taak om deze ouders zoveel mogelijk plezier hiermee te doen ervaren.

digital marketing lead

Wij zoeken een Digital Marketing Lead die met veel energie en enthousiasme met het merk “Oei, ik groei!, aan de slag gaat en vleugels krijgt van de vrijheid en de kansen om dit verder uit te bouwen. Je wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve digitale marketingstrategie.

Jij bent zelfstandig en ‘hands on” en hebt een echte ondernemersmentaliteit.  Jij kan niet wachten om de internationale markt verder in beweging te krijgen en ruikt kansen al op afstand. Je ziet allerlei mogelijkheden om dit mooie merk nog beter zichtbaar te maken. Hiervoor duik je in de customer journey, weet je deze te optimaliseren, bouw je funnels en breng je alle data goed in kaart om op basis van de beschikbare data nieuwe commerciële kansen te zien en te benutten. Je werkt nauw samen met de General Manager en het team om optimaal gebruik te maken van alle eigen digitale kanalen.

Je weet onze awareness te vergroten en de betrokkenheid van onze doelgroep te verhogen. Jij bent een echte innovator en houdt ervan nieuwe ideeën te bedenken die onze marketing strategie naar een hoger niveau tillen. Dankzij jouw digitale ervaring en hands on mentaliteit weet jij als geen ander hoe je deze ideeën succesvol kan omzetten tot concrete plannen, doelen en stappen.

Je bent iemand die outgoing is en voelt je snel thuis in een klein team. Jouw ondernemende geest doet ervoor zorgen dat je zelf veel initiatieven neemt en door je enthousiasme hier de General Manager in mee weet te nemen. Je kan niet wachten om “Oei, ik groei!” ook letterlijk te doen laten groeien zowel nationaal als internationaal en zit dit als een missie en kan niet wachten hier succesvol in te zijn.

wie zijn wij?

Oei, ik groei!”  bestaat uit een enthousiast hecht team met veel liefde voor het merk. Zowel in Nederland als internationaal hebben wij een hoge naamsbekendheid die met name is gecreëerd door “mond op mond”. Dit heeft ons merk enorm groot gemaakt en met zo’n 1 miljoen downloads per jaar zijn wij een ware aanvulling op het baby geluk van menig jonge ouder. In de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Australië en Canada hebben we de laatste jaren een sterke groei weten te realiseren en in Nederland hebben we een marktaandeel van 40% onder jonge ouders. Jij wordt een enorme waardevolle aanvulling op ons team wat oa bestaat uit een projectmanager, animator, social media / support, sr contentcreator , finance medewerker en de general manager.

wat verwachten wij van jou?

Je hebt bewezen (internationale) werkervaring in een vergelijkbare functie
Je hebt affiniteit met het product en de doelgroep (wellicht uit eigen ervaring)
Je bent iemand die graag zelfstandig werkt en een echte ondernemers mentaliteit heeft
Je hebt ruime ervaring in werken met internationale digitale media, bent datadriven en hebt ervaring in content monetization
Ervaring met het werken met apps is een grote pré
Je weet als geen ander hoe je een product goed in de markt zet, wat verkoopt en bent ook niet bang om daar zelf je handen voor uit de mouw te steken.
Je bent strategisch en analytisch
Je bent een echte teamplayer
Je bent outgoing en barst van de energie
Je durft je mening te geven en te challengen
Je hebt een bedrijfskundige, marketing of communicatie achtergrond

wat kun je van ons verwachten?

Je helpt miljoenen kersverse ouders in de mooiste, maar meest onzekere fase van hun leven
Veel commerciële kansen door de mooie producten met een groot internationaal bereik
Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring
Een bonusregeling
25 vakantiedagen
Gratis lunch
Veel ruimte voor eigen ideeën
Een klein, maar fijn team
Een nieuw kantoor midden in het centrum van Arnhem met fitnessruimte, eigen tuin, eigen parkeerplek en… heeeerlijke koffie en gratis lunch