Dit finance bedrijf is een succes! Zij zijn een uniek online SaaS product: als partner van accountants én accountancy software claimt zij een belangrijke rol in dit eco-systeem. En omdat ze blijven groeien en de ambities groot zijn, zoeken wij naar versterking voor het UX  team, namelijk een UX designer met een liefde voor research. Je bent allround inzetbaar, maar als een van de senior designers in het team wordt research ervaring meer bij jou gezocht.

ux designer

Jouw missie: Dit bedrijf groeit van scale-up tot internationale frontrunner binnen facturatie en documentatie verwerking. Een optimale customer experience is prioriteit op de roadmap van 2021. Jij levert hier een waardevolle bijdrage aan.

Je maakt deel uit van het Productteam dat nauw samenwerkt met de Product Owners en hun Agile teams. Als UX designer ben je de aanjager achter onderzoek en validatie en ontwerp je de algemene functionaliteit van het product om een ​​geweldige gebruikerservaring te garanderen in overeenstemming met resultaten van de gebruikersonderzoeken.

Accountancy is een interessant complex vakgebied waarin je te maken hebt met veranderende gebruikersverwachtingen en technische innovaties. Dit team zal bijdragen aan het oplossen van de dagelijkse uitdagingen van onze klanten en hen oplossingen bieden die hun verwachtingen overtreffen. Hierdoor ervaart de klant een effectievere en leukere werkdag.

Momenteel creëren we een UX-klimaat binnen het bedrijf en richten we het UX-proces op in een agile omgeving. Als team creëren we een basis voor een betere UX-volwassenheid binnen het bedrijf en proberen we deze naar een hoger niveau te tillen. Het UX team bestaat uit vier UX/UI designers waarbij je rapporteert aan de lead UX.

de organisatie

Dit finance bedrijf bedenkt voor het digitaal verwerken van documenten en facturen. Het is een levendige werkplek die iets weg heeft van een startup. Een start-up zijn we echter allang niet meer, maar de korte lijnen doen daar wel aan denken.

Met bijna tachtig collega’s verleggen we grenzen en dagen elkaar uit, elke dag opnieuw. Niet alleen in Hoevelaken, maar ook op ons kantoor in Porto waar we tegen het eind van 2020 met ruim 50 ontwikkelaars werken aan de beste en mooiste oplossingen.

We hebben het moederbedrijf achter ons staan, maar opereren wel onafhankelijk en zelfstandig. De groei zit niet alleen in de ontwikkeling van ons product, maar ook met name op internationaal vlak. Hoe gaaf als je hier een bijdrage aan kunt leveren?

jouw profiel 

 • Minimaal 3+ jaar ervaring als UX designer. Liefst met ervaring binnen een agile omgeving.
 • De voorkeur gaat uit naar kandidaten die ervaring hebben met complexe online applicaties.
 • HBO/WO opleidingsniveau; Interactive Design, Human Computer Interaction, multimedia design of vergelijkbare studies.
 • Expertise in standaard UX-software zoals Sketch, InVision en Abstract is een must.
 • Mogelijkheid om met klanten samen te werken om gedetailleerde requirements te begrijpen en complete gebruikerservaringen te ontwerpen die voldoen aan de behoeften en visie van de klant.
 • Een solide begrip van user-centered design (UCD), plannen en uitvoeren van gebruikersonderzoek, gebruikerstests, A / B-testen en prototyping.
 • Mogelijkheid om ontwerpen en oplossingen efficiënt te herhalen.
 • Vermogen om ontwerpprocessen, ideeën en oplossingen duidelijk en effectief te communiceren aan ontwikkelingsteams en klanten.
 • In staat zijn om internationaal nauw samen te werken en te communiceren met teams en andere belanghebbenden.
 • Gepassioneerd over het oplossen van pijnpunten van gebruikers door middel van een geweldig ontwerp.
 • Staat open voor feedback en opbouwende kritiek. Jij wil graag groeien en leren.