Wij zoeken per direct onze rots in de branding. Iemand die de mindset heeft die bij ons past: elke dag een beetje beter. Plezier in ons werk en onze passie voor mensen bepalen waar we de lat leggen. Jij bent daarin ons geweten!

office manager

wie zijn wij?

People, people, people, BrandPit bestaat al meer dan 10 jaar en wij helpen organisaties aan het beste talent binnen het digitale/ tech domein. Onze droom is dat elke organisatie gaat inzien dat het uiteindelijk allemaal om mensen gaat. “It’s all about people” krijgt daarbij vorm door bemiddeling in vaste banen, interim opdrachten en het nemen van de regierol binnen transitie programma. Hoe we ook kunnen helpen: mensen zijn altijd onderdeel van een organisatie vraagstuk, geen headcount probleem.

wat ga je doen?

Als Office Manager help je het kantoor van BrandPit verder te professionaliseren. Jij bent verantwoordleijk voor de financiële, operationele en secretariële zaken op ons kantoor. Zo moet je denken aan het afhandelen van inkomende & uitgaande communicatie, finance, het agenda beheer, beheren van supplies en het zorgdragen dat ons kantoor altijd een fijne en warme plek is om te komen.  En last but not least… vallen je dingen op die anders kunnen en die je leuk vindt om te doen? Daar houden we van, pak gerust die kans en trek de dingen naar je toe die je interessant vindt om te doen en te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oppakken van de organisatie van evenementen.

Wil je hierin doorgroeien? Daar bieden we hier alle ruimte voor je pro-activiteit. Graag zelfs!

wie ben jij?

Jij vindt het heerlijk om het aanspreekpunt te zijn voor vele verschillende operationele vragen. Je weet met jouw enthousiasme en accuraatheid de zaken voor elkaar te krijgen. Je hebt een ondernemend karakter, neemt graag initiatief en durft te vragen. Daarnaast ben je kritisch en zorgvuldig. Inhoud gaat voor jou boven de verpakking en je wilt graag de beste zijn in wat je doet. Je hebt hart voor de zaak en vindt het leuk om in een klein team te werken. Bij voorkeur heb je een HBO/WO opleiding afgerond en zijn we nog blijer wanneer je al enige ervaring hebt opgedaan en je in Amsterdam of directe omgeving woont.

wat bieden wij?

Een heel gezellig team! Een informele en professionele werkomgeving waar ruimte is voor initiatief. We doen niet moeilijk over werktijden en locatie. Als je maar doet wat je zegt en zegt wat je doet. Iedereen is vooral zichzelf en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. We werken hard, maar houden er ook van om te proosten op succes.

Dit doen we met een ambitieus, sterk team van 4 mensen vanuit Amsterdam-West. We werken voor A-merken als Bol.com, Wehkamp, ABN AMRO, CLUSE, Body & Fit Shop, Walibi en vele anderen. We willen graag de beste zijn in wat we doen en zoeken een Office Manager die ons helpt om de zaken op kantoor nog efficiënter en soepeler te laten verlopen.

meer weten of interesse?

Neem gerust contact op met Kiki Verhoeven