Wij bouwen! En wel aan onze practice digital product management. En dat pakken we ook meteen serieus aan. We zoeken 15 nieuwe collega’s en om al die nieuwe collega’s niet alleen zacht te laten landen, maar ook op inhoud op de juiste koers te zetten, hebben we knappe koppen nodig met visie, commercieel inzicht en bovenal een brede kennis van product management. Als Product lead pak jij die rol. Je bent een inspiratie voor het team, de Go-to-person voor de klant als er complexe problemen zijn en je overziet het grotere plaatje. We zoeken een lead product owner met de skills van een ondernemer, de kijk van een pionier en de vaardigheden van een leider. Ga er maar aan staan: the floor is yours!

lead product owner

de uitdaging

Hoe blijven we relevant, bieden we het beste kennisniveau, zien we wat anderen nog niet zien en laten we daarmee onze klanten shinen?

Als Lead Product Owner zorg jij dat de producten van onze opdrachtgevers blijven aansluiten bij de strategie, zorg je voor afstemming tussen de verschillende teams, verbeter je de samenwerking in en tussen de teams en stem je af met de stakeholders. Daarbij worden we er blij van als je de klant ongevraagd advies geeft en daarmee weet te prikkelen. Hierbij beperk je je niet tot je eigen expertise maar zet je waar nodig collega’s aan tafel vanuit andere expertisegebieden. Ook denk je mee aan de toekomst van onze practice. Bovenal, zorg jij ervoor dat de verschillende teams zoveel mogelijk waarde voor de klant kunnen realiseren. Dit doe je samen met meerdere multidisciplinaire (scrum)teams.

In deze rol krijg je de mogelijkheid om uitdagende opdrachten uit te voeren bij verschillende aansprekende bedrijven in meerdere branches. En heb je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je collega’s in hun groeipad bij te staan.

wat jij meeneemt als lead product owner

  • Minimaal een HBO-diploma in een commerciële richting
  • Bewezen track-record als (Lead) Product Owner met minimaal 7 jaar ervaring
  • Vakkennis binnen één of meer van de volgende domeinen: Finance, Public, Utilities en/of Logistiek is een pre
  • Expert op het gebied van Product Ownership en agile werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

wie zijn wij?

Ordina wil de digitale transformatiepartner van haar klanten zijn. We zijn een kei in implementatietrajecten en het leveren van de juiste handjes. De groei ligt vooral bij strategisch digitale trajecten, die uiteindelijk natuurlijk zorgen voor meer business over de hele linie. Digital Product Management is onderdeel van het expertisecentrum Digital binnen Ordina.

Het Digital Product Managementteam bestaat uit product portfolio managers, product managers, customer journey experts, (lead) product owners en business analisten met passie voor het vak, ieder met zijn/haar eigen expertisegebied. Naast individuele klantopdrachten wordt er veel samen gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe proposities en kraken we met elkaar uitdagende klantcases. Een dynamisch team waar het delen van kennis en inzichten een groot goed is.