Ben jij een freelance Category Lead met ervaring in de DIY-branche en wil jij meebouwen aan een compleet nieuw platform dat zich richt op het duurzaam verbouwen van je huis? Dan is dit een perfecte klus voor jou.

freelance category lead

over de rol

Voor een startup die zich gaat richten op het online verkopen van producten ter verduurzaming van je huis (B2C) zoeken we iemand die het assortiment gaat samenstellen en inkopen. Focus zal liggen op isolatiematerialen maar dit wordt later uitgebreid met andere bouwmaterialen. Denk aan dakbedekking, hemelwaterafvoer, dakramen etc.
Het platform gaat in de zomer live en dan moet het assortiment staan als een huis. Dit platform zal zich onderscheiden op het gebied van kwaliteitsproducten én service en ondersteuning aan de klant. Om dit te kunnen doen moet er een top assortiment worden samengesteld en uitgebouwd, waarbij aantrekkingskracht, beschikbaarheid en concurrerende prijzen worden geborgd.

de kandidaat

We zoeken een freelance Category Lead die het assortiment gaat samenstellen, inkopen en uitbouwen. De ideale kandidaat is zowel strategisch als operationeel. Ervaring in de branche (DIY, bouwmaterialen) is een must.
De opdracht is in eerste instantie voor 4 maanden. Verlenging is, indien nodig, een optie. Het bedrijf is gevestigd in Beverwijk.