Missie: “Jij zorgt er mede  voor dat deze organisatie binnen 3 jaar transformeert naar een volwassen omni-channel organisatie in zowel de b2b als b2c markt.”  Wij gaan een nieuwe fase in; groot worden in E-commerce. Daarom zoeken we een bouwer, initiatiefnemer en een teamspeler die een cruciale en stabiele factor gaat spelen in de verdere online groei van ons bedrijf. En daarom zoeken we de nieuwe e-commerce manager.

Als b2b organisatie, waar we veel samenwerken met dealers is dit ook een spannende stap. Jij bent je hiervan bewust en weet de juiste toon te grijpen om iedereen aan boord te krijgen. Waar een wil is (en die is er!), bouw jij samen met ons de weg. Daarnaast voegen we uiteindelijk ook het B2C kanaal toe aan ons portfolio.

e-commerce manager

Als E-commerce manager ben je de spin in het web voor ons splinternieuwe B2B e-commerceplatform, verantwoordelijk voor de ‘go to market’ strategie, de samenwerking met onze partners en voor onze lange termijn E-commerce strategie. Ook onze verkoop via marketplaces mag verder worden uitgebouwd. Zeer belangrijk is jouw vermogen om projectmatig te werken. Zorgen dat de bestaande strategie en jouw belangrijke toevoeging hierin handen en voeten krijgt en gerealiseerd wordt.

Bij e-commerce denk je aan ook aan b2c en dat geldt ook voor ons. We zoeken dus iemand met visie, die gaat inspireren met zijn/haar e-commerce kennis en zorgt dat alles in gang gezet wordt. Je weet de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en samen met jou bouwen we aan een inhouse team. Daarnaast ben jij een echte bouwer die ook zijn/ haar omgeving goed mee kan nemen in de keuzes en de consequenties die bij uitrol en groei komen kijken.  

verder zoeken we:

 • Een Digital Native;
 • Een echte verbinder;
 • Ervaring in e-commerce;
 • Analytisch en gestructureerd;
 • Je kan goed projectmatig werken en goed te prioriteren;
 • Begrip van de techniek rondom een Content Management Systeem en bij voorkeur ook PIM systemen; de architectuur en koppelingen van het platform;
 • Je bent een bouwer in een organisatie in transformatie;
 • Een pionier en ambassadeur voor e-commerce en digital binnen de organisatie;
 • Uitstekende kennis van Google Analytics, SEA en SEO;
 • Self-starter, ziet zelf kansen en mogelijkheden; en
 • Je kan je goed uitdrukken naar collega’s die de digitale wereld (nog) niet helemaal begrijpen. 

waarom hiervoor kiezen?

Als E-commerce manager bouw jij mee aan onze toekomst. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zitten; van ontwerp tot levering en alles daar tussenin. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen in onze producten en het productieproces, maar ook onze vestiging is CO2 neutraal. We zijn een ervaren, snelgroeiende onderneming met een internationaal dealernetwerk. We bieden jou een uitdagende werkplek en een geweldige innovatieve werkomgeving. Ons kantoor ligt 30 minuten rijden boven Amsterdam. We vinden het fijn als je daar 1 a 2 dagen per week kan zijn. Voor de rest is het aan jou om je tijd in te delen.