Wil jij over de schutting heen kijken en heb je internationale ambities? Deze leukste en eerlijkste verzekeraar is nu al actief in Nederland en Duitsland en staat nog veel op stapel. Durf je buiten de gebaande paden te denken en te doen? In dit kleine team is veel ruimte om buiten de lijntjes van je functie te kleuren en mag je samenwerken met de beste en hele ondernemende collega’s in een hecht team. Ben jij ook nog eens een slimme, zeer gedreven CRO Specialist? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

cro specialist

over de rol

Je bent een CRO specialist in hart en nieren en gaat in samenwerking met het bureau aan de slag met A/B testen, sitevialiteit en  conversie. Je zorgt voor TAG Management, cookies en meten. Je werkt oa met Google Tag Manager, Seach console, Hotjar keyword hero, Ga, Power BI, Jira en Blue Conic. Maar als er wat anders nodig is, dan kan dat zeker.   Je hebt ervaring met datalayers en meetplannen. Samen met het front-end team zorg je voor project en ticketplanning voor marketingprojecten. En tot slot lever je ook de sales rapportages, analyses en af en toe een technische SEO-analyse. 

over de kandidaat als cro specialist

  • Je bent heel erg resultaatgericht, wilt meer verkopen, meer converteren en bereiken 
  • Je hebt oog voor technische en commerciële details en houdt van data. 
  • Je bent een held in het organiseren en uitvoeren van technisch werk 
  • Je bent een teamplayer; hard op de inhoud en zacht op de relatie \Je bent vooral niet corporate. Gericht op doen. Niet afwachtend.
  • Je bent binnen het bedrijf de echte expert, met een sterke eigen menig over jouw vakgebied 
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een tech en/of retail bedrijf 
  • Je houdt van  werken in een zeer dynamische omgeving 

 over het bedrijf

Deze verzekeraar maakt verzekeren al ruim 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor zichzelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat de klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als niet alles nodig was voor het bedrijf. Deze verzekeraar kijkt altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep.  

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker.

De cultuur is open en de lijnen kort en er wordt hard gewerkt. Ooit begonnen in een klein kantoor en ondanks de snelle groei is, het huiskamergevoel is er nog steeds. In dit bedrijf kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie.  

Hier vind jij uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Onder het motto  ‘work smart, play hard’ is een goede werk-privé balans belangrijk en is worden er regelmatig samen leuke dingen gedaan.