Kom je ook samen met ons het leven een stuk groener maken? Bakker.com is de grootste Europese e-commerce speler in groen. Direct van de kweker, met gemak thuis bezorgd, voor een faire prijs. Wij doen niets anders dan ons druk maken over hoe wij het leven in huis, tuin, op het terras of balkon nóg mooier en nóg leuker kunnen maken. Duurzaamheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Door samen met Bakker.com je leven meer groen te geven, steun je ook tegelijkertijd lokale ondernemers.

Content Marketeer

Wij zoeken een Content Marketeer, die onze webshop een stem geeft. Het draait allemaal om story telling! Als content marketeer heb jij het complete funnel overzicht en zorg jij voor optimale tone of voice en een inspirerende journey.

Samen met je collega’s zijn jullie van A tot Z verantwoordelijk voor alles wat met content te maken heeft. Je bent een held met de pen en bent de drijvende kracht achter content internationaal gezien naar een hoger niveau te tillen. Geen enkele vorm van content is jou onbekend. We bedoelen dan ook content in de breedste zin van het woord; content voor de website, social media, newsletters, etc. Jij hebt invloed op alle deze kanalen, waarbij jouw creativiteit, in deze groene wereld, een belangrijke rol speelt.

Je rapporteert aan de Business Owner Marketing en bent onderdeel van een team met online marketeers, e-mail, partnership en design.

Achtergrond

We kijken ruim en met een open blik. Eigenlijk zoeken we vooral naar de persoon die past binnen de cultuur en ondernemersgeest van Bakker.com. Wij zoeken mensen die goed zijn in hun werk, daar ook echt plezier aan beleven en hun stinkende best doen elke dag een beetje beter te worden.

Wij hebben nog weinig kaders en structuren. Die moeten we samen nog vormgeven. Daarbij moet je echt breed kunnen en willen kijken. Je bouwt samen met je collega’s door aan een waanzinnig e-commerce platform en haar kanalen. Dat betekent handen uit de mouwen en niet alleen maar praten over de strategische stappen. Je zit dus niet op een eiland! En al helemaal niet in een resort 😉

One team, one dream!

Midden in het kleurrijke bloemendorp Lisse vind je het hoofdkantoor van Bakker.com. Wij bieden een inspirerende omgeving waar gemotiveerde mensen kunnen ‘bloeien’. Uiteraard is er ook ruimte om thuis te werken. We houden van testen, leren, optimaliseren en creativiteit. Wij houden van gemotiveerde mensen met een ‘can do’ mentaliteit. Kan niet, bestaat niet. Hier is ook ruimte voor fouten. We zijn transparant en oprecht naar elkaar, we waarderen en erkennen goed werk en we leren van onze fouten.

Je komt te werken in een internationale omgeving, binnen een enthousiast team en een organisatie waar voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. Iedere speler binnen Bakker.com bepaald de koers van het bedrijf. Teamwork is daarom bij ons ontzettend belangrijk. En plezier hebben in wat je doet, dat vooral!