Wij zoeken een chief digital officer, de gamechanger voor het Nederlandse kappersvak: onder jouw leiding krijgt het kappersvak definitief een ander podium. Jij maakt van deze branche een innovator door de toepassing van technologie.

chief digital officer

over de rol

Jij gaat de digitale visie en strategie neerzetten voor het grootste kappersformulehuis in Nederland en zorgt dat digital integraal onderdeel wordt van de strategie. Je creëert een ‘spirit of digital’ in de hele organisatie.
Je identificeert business kansen, denkt outside-in en ontwikkelt waarde proposities en businessmodellen. Je brengt deze samen met de technologische mogelijkheden en vertaalt ze naar een organisatie brede digitale businessstrategie. Samen met je team voer je deze digitale strategie ook uit; je werkt samen met een technisch development team en een online marketingteam in wording. Onder jouw leiding komen innovaties tot leven en worden ze waargemaakt. Denk hierbij onder andere aan het verder digitaliseren van de PVNL academie (de eigen opleiding van PVNL) en het uitbouwen en laten groeien van de e-commerce activiteiten.

Deze Chief Digital Officer is een strategisch en commercieel talent. Je hebt al wel wat vliegjaren en bent onderdeel van het MT. Samen met de CEO ga je grote veranderingen teweegbrengen in het kappersvak, een prachtige branche met veel talent waar nog een wereld te winnen is op het digitale vlak.

over de kandidaat als chief digital officer

  • Je bouwt netwerken van mensen, technologieën en ideeën
  • Je demonstreert het leiderschap en charisma om binnen de organisatie de veranderingen te laten omarmen
  • Je bent volledig klantgericht
  • Je hebt ambitie, denkt groot en bent in staat om snel business op te schalen
  • Je krijgt dingen gedaan: je kunt verschillende soorten teams leiden, projectenbegeleiden, hindernissen overkomen en beslissingen nemen
  • Je wordt enthousiast door gedeelde visie dat juist op het snijvlak van vakmanschap en technologie in het kappersvak nog een wereld te winnen is.
  • Ruime ervaring op het snijvlak van business en IT
  • Je hebt een bewezen succesvol trackrecord in het realiseren van nieuwe platformen en commerciële groei
  • Je hebt minimaal 8/10 jaar ervaring als Product Director, E-Com Director of soortgelijke functies

over het bedrijf

Provalliance Nederland is het grootste kappersformulehuis van de Benelux met de toonaangevende merken Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash Kappers. De salons van Provaliance Nederland zijn deels franchise en deels eigen filialen en hebben jaarlijks meer dan 1 miljoen boekingen. PVNL is onderdeel van de Franse Provalliance Group, Europees marktleider in voor hair care services en producten met meer dan 17 ketens en meer dan 3.000 salons.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]