Wij zijn op zoek naar een Campagne Manager voor EyeWish (Nederland) en GrandOptical (Belgie). Ben jij op zoek naar een commerciële en creatieve rol? Bruis jij van de ideëen en heb je ook nog eens projectmanagement skills, dan is dit jouw baan!

campagne manager

over de rol

Je bent onderdeel van een nieuw te vormen marketingteam. Vanuit een centrale  marketingstrategie ga je aan de slag voor de merken Eye Wish (NL) en GrandOptical (BE). EyeWish/GrandOptical is aan het groeien naar de meest verrassende en professionele multi channel opticien. Hierbij staan persoonlijke beleving en service centraal.

De Campagne Manager speelt een belangrijke rol in het behalen van de commerciële doelstellingen. Belangrijk focuspunt is dan ook naast lead-/traffic generatie het realiseren van daadwerkelijke conversie.  Je werkt samen met brand marketeers, CRM, online marketing, content marketing, category management, e-commerce, retail en klantenservice. Daarnaast werk je ook met externe bureaus om je marketing en kanalen doelstellingen te behalen.

de opdracht als campagne manager

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het marketingplan en planning van met betrekking tot Trade Marketing, Campagnes & Promoties en marktanalyses
  • Je vertaalt het marketingplan naar concrete acties (denk aan: assortiment, acties, prijs en publiciteit)
  • Je ontwikkelt, beheert, en bewaakt van de (online) marketingstrategie
  • Je bent continue bezig met het bewaken en optimaliseren van alle online- en offline marketing campagnes en kanalen

de kandidaat als campagne manager

  • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement, marketing campagnes en digitale kanalen
  • Je bent een commerciële denker met affiniteit met eyewear (fashion)en eye care(medisch)
  • Je hebt ervaring met PR en Influencer Marketing
  • Je hebt een bewezen succesvol trackrecord in het realiseren van commerciële groei binnen een dynamische retail- en e-commerce setting
  • Je bent analytisch sterk en gewend te sturen vanuit data en cijfers
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke marketing rol

Eye Wish en GrandOptical

Eye Wish en GrandOptical zijn, met ruim 177 winkels in Nederland en België, een kleine keten van boutique optieks en zijn service gedreven.   We zijn net overgenomen door MPG Eyewear in Oostenrijk. Daarom zoeken we experts en specialisten die het leuk vinden om de winkel opnieuw in te richten, letterlijk.

Wat is onze missie? Elk individu verdient het om goed te zien en er goed uit te zien. Dit geeft mensen een beter gevoel over zichzelf. Wij helpen mensen met onze eyewear & eye care expertise om zich zelfverzekerd te voelen en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door het beste voor je ogen te kiezen: brillen, zonnebrillen en contactlenzen. We helpen met professionele oogzorg door onze opticiens én helpen we met persoonlijk stijladvies. Eye Wish en GrandOptical hebben een uitgebreid assortiment met exclusieve en innovatieve merken die het best bij jouw unieke identiteit passen.

Ons kantoor is gevestigd in Leusden (dat wordt Naarden) en in Mechelen (bij Antwerpen). Wij bieden jou graag de kans om in een nieuwe, dynamische, succesvolle en groeiende internationale retail organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie. Je komt te werken met gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen. Een werkweek van flexibel inrichtbare werkuren en thuiswerkdagen. Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We bieden opleidingen en trainingen passend bij jouw behoefte en ambitie.