Kom je ook samen met ons het leven een stuk groener maken?

Bakker.com is de grootste Europese e-commerce speler in groen. Direct van de kweker, met gemak thuis bezorgd, voor een faire prijs. Wij doen niets anders dan ons druk maken over hoe wij het leven in huis, tuin, op het terras of balkon nóg mooier en nóg leuker kunnen maken. Duurzaamheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Door samen met Bakker.com je leven meer groen te geven, steun je ook tegelijkertijd lokale ondernemers.

business owner e-commerce

Wij zoeken een business owner e-commerce; een leider met passie voor alles wat met E-commerce te maken heeft, overtuigingskracht en verbindend vermogen.

Als het aanspreekpunt binnen Bakker voor alle online sales op eigen platforms zorg jij samen met een team van specialisten voor de optimale winkelervaring en de hoogst haalbare omzet.

Je bent budgethouder en eindverantwoordelijk voor de e-commerce doelstellingen en successen van het Bakker.com platform in alle landen.

Je bent eigenaar van de functionele roadmap, de backlog en jij zorgt dat er gewerkt wordt aan de juist prioriteiten. Dat doe je vanuit een gedegen visie op e-commerce, Bakker.com en wat de klant wil. Met een beetje lef en ondernemerschap durf jij risico’s te nemen.

achtergrond

We kijken ruim en met een open blik. Eigenlijk zoeken we vooral naar de persoon die past binnen de cultuur en ondernemersgeest van Bakker.com. Wij zoeken mensen die goed zijn in hun werk, daar ook echt plezier aan beleven en hun stinkende best doen elke dag een beetje beter te worden.

Wat wel zeer van belang is dat jij kunt aantonen je sporen binnnen een e-commerce organsiatie al te hebben verdiend. Jij bent een techy, die ook een commerciële blik heeft. We hoeven jou niet uit te leggen welke stappen we moeten zetten om onze ambities doelen te behalen. Dat is nou juist waar jij richting aan geeft en jouw visie overdeelt. Het is helemaal fijn als je dat ook al eerder voor meerdere Europese landen hebt gedaan.

Wij hebben nog weinig kaders en structuren. Die moeten we samen nog vormgeven. Daarbij moet je echt breed kunnen en willen kijken. Je bouwt samen met je collega’s door aan een waanzinnig e-commerce platform en haar kanalen. Dat betekent handen uit de mouwen en niet alleen maar praten over de strategische stappen. Je zit dus niet op een eiland! En al helemaal niet in een resort 😉

one team, one dream!

Midden in het kleurrijke bloemendorp Lisse vindt je het hoofdkantoor van Bakker.com. Wij bieden een inspirerende omgeving waar gemotiveerde mensen kunnen ‘bloeien’. We houden van testen, leren, optimaliseren en creativiteit. Wij houden van gemotiveerde mensen met een ‘can do’ mentaliteit. Kan niet, bestaat niet. Hier is ook ruimte voor fouten. We zijn transparant en oprecht naar elkaar, we waarderen en erkennen goed werk en we leren van onze fouten.

Je komt te werken in een internationale omgeving, binnen een enthousiast team en een organisatie waar voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. Iedere speler binnen Bakker.com bepaald de koers van het bedrijf. Teamwork is daarom bij ons ontzettend belangrijk. En plezier hebben in wat je doet, dat vooral!