Kan jij ook zo genieten van briljant uitgevoerde eenvoud of een super snugger ontworpen website die precies doet wat ‘ie moet doen? Vind jij ook dat je online sales boost met topwerk en niet met strategische praatjes? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Helemaal als je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt, doet wat je zegt en alles tot in de kleinste details goed uitwerkt. Want als puntje bij paaltje komt, telt voor ons maar één ding: we all benefit. Wij zoeken voor InShared een Analytics & CRO Specialist.

analytics & cro specialist

over de rol

Je zorgt voor TAG Management, cookies en meten. Je werkt o.a. met Google Tag Manager, Seach console, Hotjar keyword hero, Ga, Power BI, Jira en Blue Conic. Maar als er wat anders nodig is, dan is daar ook ruimte voor. Ervaring met datalayers en meetplannen is ook belangrijk.

Je begrijpt Google Analytics en alle dynamiek die om meten en tracking als geen ander en weet dit op een eerlijke én resultaatgerichte manier in te richten, uit te voeren en te bewaken.
Je zorgt voor CRO (in samenwerking met partner bureaus) en gaat aan de slag met A/B testen, sitevitaliteit en conversie.

Samen met het front-end team zorg je voor project en ticketplanning voor marketingprojecten. En tot slot lever je ook de sales rapportages, analyses en af en toe een technische SEO-analyse.

over de kandidaat

  • Je bent heel erg resultaatgericht, wilt meer verkopen, meer converteren en bereiken
  • Je hebt oog voor technische en commerciële details en houdt van data.
  • Je bent een held in het organiseren en uitvoeren van technisch werk
  • Je bent een teamplayer; hard op de inhoud en zacht op de relatie
  • Je bent vooral niet corporate. Gericht op doen. Niet afwachtend.
  • Je bent binnen het bedrijf de echte expert, met een sterke eigen menig over jouw vakgebied
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een tech en/of retail bedrijf
  • Je houdt van werken in een zeer dynamische omgeving
  • Je bent stressbestendig en niet vies van een spoedklusje

over het bedrijf

InShared maakt verzekeren al ruim 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat de klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we het niet nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep, want bij InShared zijn we samen.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

De cultuur is open en de lijnen kort en er wordt hard gewerkt. Ooit begonnen we in een klein kantoor en ondanks de snelle groei is, het huiskamergevoel er nog steeds. In dit bedrijf kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie.

Hier vind jij uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Onder het motto ‘work smart, play hard’ is een goede werk-privé balans belangrijk en is worden er regelmatig samen leuke dingen gedaan.