Wij zijn op zoek naar een vrolijke, creatieve en resultaatgerichte algemeen directeur. Het gaat om een merk en bedrijf met een eigen persoonlijkheid. En daar moet je goed bij passen. Los van die persoonlijkheid zoeken we naar leiderschap. Iemand die de volgende groeifase kan vormgeven en kan begeleiden.

algemeen directeur

We zijn op zoek naar iemand met een ondernemend DNA, die met een goed analytisch vermogen het creatieve bloed kan laten stromen. Ogenschijnlijk tegenstellend, maar dit is wel de kern van wat ze doen; het verkopen van een verhaal wat zich laat inkleuren met kwalitatieve home & fashion producten om als vrouw elke dag van te genieten. Onze groei zit met name in het online kanaal en de vele mogelijkheden die zich daarbinnen aandienen. De algemeen directeur die wij zoeken stelt een helder doel en kan duidelijke strategieën formuleren om daar te komen. Een digitale versnelling zal ook impact hebben op het bestaande retail netwerk en als geen ander weet je dit te begeleiden.

waar kom je te werken

Als je bij dit retail bedrijf werkt, herken je het DNA. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers dit DNA hebben en ook uitdragen, want met elkaar bouwen ze aan het merk. We vinden het belangrijk dat iedereen die hier werkt, een blij mens is en doet waar hij of zij gelukkig van wordt, want blije en gelukkige mensen krijgen samen veel voor elkaar! Ze werken met ruim 30 hardwerkende collega’s en samen vormen ze een bijzonder en hecht team. Er heerst een familiegevoel en is er aandacht voor elkaar! Kan jij niet wachten om deel uit te maken van dit leuke team? Dan zoeken wij jou!

wie ben jij?

Al eerder heb je een soortgelijke rol vervuld, liefste in een retail/omnichannel omgeving. Een goed opleidingsniveau (WO) en zeker 10 jaar ervaring gecombineerd met resultaatgerichte leiderschapscapaciteiten geeft ons het meeste vertrouwen.

Echter, de mens zelf staat centraal; een hands-on mentaliteit met coachende en motiverende skills is voor ons heel belangrijk. Communicatief handig, ambitieus en innovatief; alles maal eigenschappen waar wij blij van worden.
Binnen een onderneming de eindverantwoordelijke zijn, vraagt echt ook om een groot financieel bewustzijn. Je bent data gedreven, besluitvaardig, organisatorisch en analytisch sterk en je bent in staat om interne en externe conflicten te herkennen en op te lossen

wat ga je doen als algemeen directeur?

Je stelt een stip op de horizon vast met een duidelijke visie en missie van de organisatie
Samen met het hoger management definieer je de bijbehorende doelstellingen en strategie
Daarin heeft het versnellen van online groei een belangrijke plek. Je professionaliseert in lijn met de ambities de organisatie, maar bent de bewaker van het DNA en de creativiteit in de organisatie

Met een hand-on mentaliteit ben je ook op het tactisch operationele vlak sterk. Zo coördineer je werkzaamheden en voer je kwaliteitscontroles uit. En je bent in de lead bij het alloceren en bewaken van budgetten, het controleren en accorderen van contracten en overeenkomsten

wat bieden we?

Een geweldige werkplek, een gezellig team en een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Eén ding is zeker; je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen.