Wij bouwen aan iets groots

Hoe pak je positie in een funnel die (internationaal) verandert? En hoe vervlecht je e-commerce binnen een fysieke propositie?

Royal FloraHolland bevindt zich midden in een digitale transformatie. BrandPit helpt hen met het bouwen van een digital team.

 Wil jij meebouwen en impact maken? Dan is dit jouw kans.

Wij zoeken mensen die het tempo van een voortdurende groei bij kunnen houden. Digital natives die deel uit willen maken van een succes verhaal.

 

 

Manager Marketing & Propositie

Onderdeel van het strategie team, Royal FloraHolland breed

Met een organisatie brede scope ben je verantwoordelijk voor de huidige en toekomstige commerciële doelstellingen en stuur je 10 direct reports en 12 indirect reports aan.

Propositie Manager x3 *VERVULD*

Een sleutelrol binnen het commerciële team!

Weet jij als geen ander op basis van gedrag, inzichten van klanten en marktontwikkelingen winnende waarde proposities te ontwikkelen?

Digital Analyst. Royal Flora Holland, Naaldwijk *VERVULD*Propositie Manager *VERVULD*

Als Digital Analyst ben jij de expert die mag pionieren! Je werkt nauw samen met de backofficeteams in Aalsmeer aan Analytics-projecten om de impact van het digitale platform Floriday te verbeteren.

a.i. Propositie Manager

Een sleutelrol binnen het commerciële team!

Weet jij als geen ander op basis van gedrag, inzichten van klanten en marktontwikkelingen winnende waarde proposities te ontwikkelen?

Senior Market Analyst *VERVULD*

Complexe data maak jij inzichtelijk tot bruikbare verbanden!

Als Senior Market Analyst draag je bij aan het bouwen van een 360 graden klantbeeld en de ontwikkeling van de dienstverlening, innovatie en propositiemanagement.

Market Researcher. Royal Flora Holland, Naaldwijk. *VERVULD*Senior Market Analyst *VERVULD*

Als Marketing Researcher ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van marktkennis en de vertaling hiervan naar advies over concrete marktkansen, op basis waarvan Royal FloraHolland en haar klanten relevante commerciële en strategische beslissingen nemen.