aandacht, kennis en gevoel gecombineerd met heldere afspraken
onze successen

One size past niemand, dus we kijken graag met jou naar de beste oplossing. Je kunt hierbij denken aan:

Headhunting

Als het makkelijk was geweest dan was je waarschijnlijk niet bij ons terecht gekomen. BrandPit heeft een groot netwerk en de markt goed in kaart.

Hierdoor kunnen wij snel de beste en juiste mensen interesseren voor jouw openstaande rollen. Van medior/senior rollen tot executive search. We nemen het gehele proces uit handen, zodat jij je kunt richten op de business.

Interim Management

Soms heb je tijdelijk slagkracht nodig om een project van de grond te krijgen, om duidelijk te krijgen wat je op de langere termijn nodig hebt, of omdat er even iemand weg is gevallen.

BrandPit heeft ook een groot netwerk van interim professionals die in korte tijd iets neer weten te zetten.

Aandacht, kennis en gevoel gecombineerd met heldere afspraken.

Voor vaste digital functies hanteert BrandPit een fee van 25% of een fixed fee afhankelijk van het salaris.

Voor de interim inzet van digital professionals rekenen wij een fee van €1500,- per maand van inzet, los van het uurtarief.

En we doen meer:

In-house Recruitment

Meerdere rollen op het gebied van digital marketing en niet de juiste kennis in huis om dit in te vullen? Wij versterken tijdelijk de recruitment afdeling in-house.

Met onze kennis, netwerk en snelle manier van schakelen zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen.

BrandPit &Co

Wil je je digitale slagkracht vergroten? Ben je op zoek naar een geweten of garantie op je organisatievraagstuk? BrandPit &Co helpt, gegarandeerd. Binnen tijd en budget zetten wij met jou de beste marketing organisatie neer.

Benieuwd? Koffie praat altijd beter dus bel Danne op 0641275811 of mail naar danne@brandpit.nl