Team retail

 

De kracht van je merk wordt bepaald door de mensen

Deze visie maakt dat Makro Nederland voor het partnership met Brandpit heeft gekozen. We lopen altijd met hen mee. Als sparringpartner, adviseur, soms ook geweten. Door elkaar zo goed te kennen, weten wij altijd de beste mensen voor de "opdracht" te vinden.

Customer value manager x2. Retail, Amsterdam

Als Customer Value Manager ben je actief betrokken bij het realiseren van een positieve klantbeleving. Dit doe je door verschillende (online) marketing kanalen in te zetten waarbij het merk steeds terug komt.

Senior Customer Value Manager. Makro, Amsterdam *VERVULD*

Als Senior Customer Value Manager ga je op zoek naar manieren om nieuwe klanten te binden, bestaande klanten tevreden te houden en de waarde per klant te verhogen.

Head of Marketing & Brand Communication. Makro, Amsterdam. *VERVULD*

De Head of Marketing Brand & Communication is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, formuleren, uitbouwen en realiseren van de doelstelling van de externe marketing- en communicatiestrategie.

Online Specialist. Makro, Amsterdam. *VERVULD*

Binnen het digital team is er ruimte voor 2 online specialisten die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en verbeteren van de customer journey via de digitale kanalen en middelen.

 

Senior Marketing & Thema Manager. Makro, Amsterdam. *VERVULD*

De Senior Marketing & Thema Manager geeft input en is actief betrokken bij functie-en afdeling overstijgende samenwerking binnen en buiten de marketing afdeling, zoals Operations en Offer Management.

a.i. E-Commerce Coordinator. *VERVULD*

a.i. Digital Analist *VERVULD*