One team, one dream

Kom je ook samen met ons het leven met “groen” mooier maken?

Samen met Bakker.com, de grootste Europese e-commerce speler in groen, bouwen wij een team van specialisten. Wij zoeken mensen die breed kunnen en willen kijken. Jij bouwt samen met je collega’s aan een waanzinnig e-commerce platform en haar kanalen.

Search Manager 

“Door jouw inspanningen wordt het maximale resultaat behaald uit de search campagnes.”

Search is by far een van onze belangrijkste kanalen en jij speelt dan ook een sleutelrol in ons online succes binnen de 11 landen waar wij actief zijn.

Operations Lead *VERVULD*

''Jij zorgt ervoor dat anderen kunnen leveren op het marketing vlak door jouw expertise''.

Je houd je bezig met het aannemen van, coachen en ontwikkelen van de medewerkers en beschrijft en optimaliseert interne processen. Je bent een coach met een organisatorisch vermogen en op inhoud kan challengen.

Business Owner Bakker.com *VERVULD*

"Wij zoeken een Business Owner Bakker.com; een leider met passie, overtuigingskracht en verbindend vermogen."

Als het aanspreekpunt binnen Bakker voor alle online sales op eigen platforms zorg jij samen met een team van specialisten voor de optimale winkelervaring en de hoogst haalbare omzet.

Business Owner Marketing & Brand *VERVULD* 

"Jij bent het merkgeweten en Brand Owner van Bakker.com." 

Als het geweten met een eigen budget weet jij het merk Bakker.com intern en extern te vertalen en te laden naar alle marketing en communicatie activiteiten met een commerciële inslag.

Product Owner Marketplaces *VERVULD*

"Jij zorgt dat marketplaces zoals Amazon één van de belangrijkste sales kanalen worden." 

Doormiddel van de product feeds die per land zijn ingericht, manage jij het aanbod, de bijbehorende services, beschikbaarheid van producten en hun prijzen.

E-mail Marketeer *VERVULD*

"Jij zorgt voor fantastische service voor onze klanten."

Niet alleen zorg jij voor een kwalitatieve groei van de e-mail database, ook zorg jij voor de beste informatie en inspirerend advies voor bestaande klanten.

 

 

 

a.i. Manager Campaigning*VERVULD*

"Jij zorgt voor het baken waar het merk en de organisatie op zullen varen."

Jij bouwt namelijk van scratch het gedachtengoed, de processen en bijhorend kanaalmanagement op voor topnotch campaigning.

Content Marketeer *VERVULD*

"Jij geeft Bakker.com een stem."

On-site moet alles kloppen, dus jij bent van de kleinste details. Het creëren van inspirerende content door de gehele journey heen is jouw verdienste.

 

 

Business Analist *VERVULD* 

"Jij zorgt voor optimalisatie van bestaande kanalen en bent het geweten van de next steps."

Je ontdekt de gaten in de funnel en bouwt de brug van discipline, naar discipline want uiteindelijk raak jij alle onderdelen van Bakker.com aan.