Podcast: Hybrid Marketing Teams en Agile Werken binnen Corporates

Britta Sluis is de voormalig Head of Marketing Consumers van Schiphol en heeft begin dit jaar de stap gemaakt naar FIFPro, de federatie voor professionele voetballers wereldwijd. Britta is nu General Manager. In deze 35 minuten durende podcast vertelt Britta over alle inzichten die zij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan. Verder neemt ze ons mee in haar ervaring op het gebied van hybrid marketing teams, agile werken, klant inzichten en nog veel meer.

Britta en Danne kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Niet alleen als kandidaat in haar vroegere jaren, maar ook als klant is Britta een belangrijk contact van en voor BrandPit. Iemand die open staat voor inhoudelijke sparring, innovatie op recruitment vlak en het vermogen heeft vertrouwen te geven. Het partnership met Britta en BrandPit is daarmee door de jaren heen uitgebroeid tot een succesvolle, leuke en ook inspirerende samenwerking.

Luister hier de hele podcast:

Benieuwd wat BrandPit kan betekenen in jouw digitale transitie? Of op zoek naar de juiste mensen met de juiste klantfocus voor het bouwen van jouw digital team? Neem gerust contact met ons op.

BrandPit is als partner van HelloMaaS betrokken bij het leveren van online marketing specialisten. HelloMaaS heeft een online marketingplatform waar marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier on demand wordt aangeboden. Hierdoor kun je direct aan de slag met de beste marketeers of handige marketingpakketten tegen vaste prijzen.

 

"/>
Danne de Vries06-41275811

Mis niets

Blijf met onze nieuwsbrief op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in

Deel dit artikel