Digital Transformation Roadmap

In dit eerste deel van ons e-Book geven wij inzicht in de verschillende wijzen waarop organisaties omgaan met de digitale transformatie en hoe BrandPit daarbij kan helpen. Het is niet meer de vraag of organisaties digitaal moeten innoveren, het is noodzaak. De grootste uitdaging bij organisatieveranderingen zit hem in de mensen en processen. BrandPit gelooft er daarom in om de transformatie op te delen in behapbare stukjes, een roadmap.

Om erachter te komen waar je als organisatie nu staat, gebruiken wij het model Leading Digital van o.a. George Westerman en Didier Bonnet. Als je daar achter bent, zijn er verschillende methoden om de daadwerkelijke transformatie uit te voeren. Twee daarvan nemen we onder de loep. De eerste methode is het (radicaal) hervormen van je organisatie. Dit hebben wij voor Bakker.com gedaan. Dit is de meest voorkomende maar ook gelijk de meest ingrijpende aanpak.

Daarnaast kan je als organisatie ook kiezen om een digital twin te creëren. Veranderingen worden hier in een langzamer en meer gestructureerd tempo doorgevoerd. Je kopieert hier je organisatie of een deel daarvan en daarmee ga je innoveren.

Het hele artikel lezen? Enjoy!

Engels: Chapter 1 – Digital Transformation Roadmap, BrandPit
Nederlands: Hoofdstuk 1 – Digitale Transformatie Roadmap, BrandPit

"/>
Danne de Vries06-41275811

Digital Strateeg. Financiële dienstverlening, Amsterdam.

Als Digital expert van een online productdomein ben je dé consultant die zelf innovatieve oplossingen bedenkt om online prestaties, het digitale serviceniveau en de klanttevredenheid…

Bekijk deze vacature

Sr. Online Channel Manager. Retail, Randstad

This international retailer inspires adventure! The team of passionate experts with a shared love for the outdoors, believe that all people are happier outside. Their…

Bekijk deze vacature
Alle vacatures

Drop cv

Laat je cv bij ons achter, dan nemen wij contact met jou op zodra we een passende vacature binnenkrijgen.

Drop cv

Deel dit artikel

Mis niets

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in