Podcast: “Als je de klant centraal stelt, heb je altijd een goed business model”

Fiona Vanderbroeck over haar transitie als CMO van een grote corporate organisatie naar een snelgroeiende startup: “Als je de klant in zijn maximaliteit centraal stelt, is dat gewoon een goed business model.”

In deze podcast praten Danne de Vries & Louise van Doorn (oprichter HelloMaaS en de podcast HelloMasters) met Fiona Vanderbroeck over het bouwen van teams met de klant als focus en haar transitie van KLM naar TravelBird.

3 jaar terug ontmoetten Danne en Fiona elkaar voor de bemiddeling van een zware positie bij één van BrandPit’s klanten. Tijdens dit gesprek kwamen Danne en Fiona erachter dat ze beiden een voorliefde deelden voor de kijk op de klantstrategie zoals geformuleerd door Tony Hsieh: “If you put the customer central to a maximum extent, then that is always a good business model.”

Deze visie werd het uitgangspunt voor Fiona als CMO van KLM en later bij TravelBird om de Customer Service in het centrum te zetten van de experience.

Luister de gehele podcast en hoor op welke manier zij dit heeft gerealiseerd, hoe haar rol als CMO veranderde en wat volgens haar de trends zijn voor 2019 in de reiswereld en het online marketing landschap.

Wat er o.a. ter sprake komt in deze podcast:

  • Sneller meters maken met OQR’s
  • Hoe maak je de klant zichtbaar in een puur online wereld?
  • Groeien door dingen vooral ook niet te doen
  • Is een data-driven aanpak alleen voldoende voor de beste klantstrategie?
  • Service is het nieuwe sales kanaal
  • Bouwen van teams met de klant als focus
  • Omgaan met tegenslagen
  • Hoe anders is je rol als CMO bij een startup?

Benieuwd wat BrandPit kan betekenen in jouw transitie? Of op zoek naar de juiste mensen met de juiste klantfocus voor het bouwen van jouw team? Neem gerust contact met ons op.

BrandPit is als partner van HelloMaaS betrokken bij het leveren van online marketing specialisten. HelloMaaS heeft een online marketingplatform waar marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier on demand wordt aangeboden. Hierdoor kun je direct aan de slag met de beste marketeers of handige marketingpakketten tegen vaste prijzen.

 

"/>
Danne de Vries06-41275811
niets gevonden Alle vacatures

Drop cv

Laat je cv bij ons achter, dan nemen wij contact met jou op zodra we een passende vacature binnenkrijgen.

Drop cv

Deel dit artikel

Mis niets

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in