Perplex2023-10-10T14:19:47+02:00

onze ambitie

Samen overtreffen we digitale verwachtingen.

Binnen Perplex werken we met volwaardige teams die integraal opereren. We ontwikkelen resultaatgerichte websites, doordachte content en online marketing campagnes waar we trots op zijn. Altijd gericht op meetbaar resultaat. Echter, het kan altijd beter. Welke bezoekers voltooien de gestelde doelen, welke content werkt het best en welke verkeersbronnen zijn het meest waardevol? Onze ervaren marketeers interpreteren de gegevens en vertalen die naar concrete vervolgacties. Dit alles met als doel: de digitale verwachting van onze opdrachtgevers te overtreffen.

over Perplex

Full-service digitaal bureau, maar dan net even anders…

Wij zijn 51 creatieve denkers, die digitaal doen. Slimme, sociale en enthousiaste collega’s die samen de digitale verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen. Perfect doordachte websites, applicaties en resultaatgerichte digitale content en marketingcampagnes. We kennen verschillende vakgebieden met onze eigen specialisten. Doen waar je goed in bent, dat is Perplex.

werken bij Perplex

Werken bij Perplex is jezelf blijven ontwikkelen.

We bieden jou de ruimte om te doen waar je goed in bent en waarde toe te voegen. Een rol die past bij jouw talent en bijdraagt aan jouw werkplezier.

Dat doen we vanuit een hele fijne plek. We hadden zelf niet door wat een verschil een kantoor kan maken… tot we verhuisden. Hoge plafonds, veel ruimte, mega veel ramen én een heerlijk balkon maken ons kantoor tot gegarandeerd één van de fijnste werkplekken van Arnhem.

Naast een goed salaris bieden we onder andere:

– Doorlopende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;

– Een gezamenlijke lunch, verzorgd en betaald door Perplex;

– Inspirerende, leerzame congressen en gezellige teamuitjes;

– 25 vakantiedagen om je batterij weer op te laden;

– 8% vakantiegeld zodat je je vakantie goed in kan gaan;

– Een goede pensioenregeling.

onze mensen

“Als communicatiespecialist en lead content bij ons digital agency, is geen dag hetzelfde. De constante uitdagingen, de diversiteit aan projecten en de mogelijkheid om dagelijks te sparren met getalenteerde specialisten in een informele en creatieve sfeer maken mijn werk leuk!”

Emma Rommers, communicatiespecialist

Bij Perplex zetten we ons voortdurend in om de digitale doelstellingen van onze klanten te verwezenlijken en zelfs te overtreffen. Als digitaal strateeg speel je hierin, samen met je collega specialisten, een belangrijke rol. Op basis van data, gebruikersinzichten en veranderingen in de markt bepalen we dagelijks welke stappen er nodig zijn om de ambitie van onze klanten te realiseren. En elk succes vieren we natuurlijk samen!

Anne Derksen, strateeg

“Als projectmanager bij Perplex werk je samen in een hecht team om de digitale ambities van onze klanten waar te maken. Afhankelijk van het type klant schakel je tussen sturing op het proces of op de inhoud. Dit alles doe je in een organisatie die sterk is op het proces maar creatief is op de inhoud zodat je de ruimte hebt om je eigen projecten vorm te geven.”

Tom van Gessel, technisch projectmanager

onze vacatures

vacature senior marketeer. perplex, arnhem

Zorgen dat klanten floreren met jouw strategische marketingadviezen en -plannen; dat is jouw missie als Senior Marketeer. In deze rol ben je een belangrijke speler voor het succes van dit digitale fullservicebureau met een aantal grote en zeer bekende ...
lees verder

Ga naar de bovenkant