Digital Transformation Het gaat niet over technologie, maar over de juiste mensen
Quickscan aanvragen

Een nieuwe (digitale) werkelijkheid dient zich aan. Elke dag, in een rap tempo. En dat is complex, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij BrandPit geloven we dat digital transformation gaat over mensen, en niet over technologie. Stap voor stap en met een duidelijke missie bouwt BrandPit samen met jou aan een future proof digital team.

BrandPit heeft een eigen methodologie ontwikkeld die de complexiteit van digital transformation ombuigt naar toegevoegde waarde. Wij kijken vanuit de organisatiestrategie naar de structuren en processen, om zo de beste mensen voor de juiste plek te vinden. Digital transformation gaat volgens ons geloof ook voor een groot gedeelte over mindset! En hoe ongrijpbaar dat ook klinkt; je weet het als je het ziet. Kijk dus ook naar de aanwezige krachten.

Wij helpen en dat doen we, zoals we alles doen, op transparante en persoonlijke wijze. Een abonnement fee wordt maandelijks in rekening gebracht. En zelf lopen wij letterlijk en figuurlijk een tijdje met je mee. Zo doen we de digitale transformatie samen. Doelgericht maar zeker!

Met een quickscan geven we antwoord op de vraag "waar begin ik?"

Gratis quickscan aanvragen

 

Eerst even sparren? Neem gerust contact met ons op!

Contact

 

Cases digital transformation

 

Makro

 

 

Artikelen

transformation capability

Het ‘digitale transformatie-gen’ in je bedrijfs-DNA: het is ‘up or out’

Lees artikel - 3 punten van aandacht bij het opbouwen van de in-house transformation capability.

 

Visie en leiderschap

Zonder visie bij digital transformation red je het niet

 

Lees artikel - In het aangrijpende proces van digitale transfomatie proces mist Danne de Vries, co-founder van Brandpit, vaak een scherpe visie.

 

digital marketing recruitment

Building digital masters

 

 

 

Lees artikel - Afgelopen jaren is BrandPit in staat geweest om klanten te helpen met het vinden van de juiste digitale professionals.

 

Roadmap voor digital transformation

 

 

Lees artikel In dit eerste deel van ons e-Book geven wij inzicht in de verschillende wijzen waarop organisaties omgaan met digital transformation en hoe Brandpit daarbij kan helpen.