Nieuwsbrief mei 2017

Onlangs hebben we om jullie hulp gevraagd voor onze jaarlijkse benchmark met betrekking tot salarissen en tarieven binnen het digital werkveld. Heel veel dank voor de vele reacties die we hebben mogen ontvangen. Bij deze delen we graag de resultaten met jullie.

Daarnaast weer een overzicht van de laatste mooie rollen waar we mee bezig zijn. Zit jouw droombaan er niet tussen maar begint het wel weer te kriebelen? Neem gerust contact op om (bij) te praten. Er is meer in zicht!

pion
(Senior) Delivery Director
- Randstad
Jij hebt ervaring met het opzetten en managen van een groot team en weet team performance als geen ander naar een hoger niveau te tillen.

Digital Communications Consultant - Rotterdam
Jij weet alles van digital communicatie en neemt je collega's hierin mee in deze strategische rol. Een gespreid bedje is niks voor jou!

Performance Marketing Manager - Utrecht
Binnen het global team heb jij de regie over de online traffic naar de webshops. Kaders? Niet nodig. Bouwen? Graag! 

Senior UX Designer - Den Haag
Jij bent leading op zowel UX als Service Design en verantwoordelijk voor het doorvoeren van een overall digital transformatie over alle touchpoints heen.

Senior Digital Marketeer - Amsterdam
Met een focus op Base Management zorg jij dat de online doelstellingen worden behaald. 

Voor meer vacatures kun je onze website bekijken of ons volgen via Facebook en LinkedIn. Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe rollen. 

spaarvarken

Wie verdient wat binnen Digital? 

Jaarlijks publiceren we de benchmark Salarissen en Freelance Tarieven binnen het digital domein. Afgelopen maand hebben we je gevraagd om hieraan deel te nemen en dit hebben jullie massaal gedaan!

Dankzij de vele reacties hebben we wederom een mooi beeld kunnen schetsen van de verschillen in salarissen en freelance tarieven. De gegevens zijn opgedeeld naar jaren werkervaring, branche en specialisme.

Deze resultaten hebben we vergeleken met de resultaten van voorgaande jaren om je mee te nemen in wat er veranderd is. Op die manier laten we je zien hoe je in de markt staat of waar je rekening mee moet houden wanneer je iemand aan neemt. Doe er je voordeel mee!

Benchmark Digital Salarissen

Benchmark Digital Freelance Tarieven

 

"/>
Kiki Verhoeven06-46316309

E-Business Specialist. Mediq, Utrecht.

De wereld van healthcare verandert enorm en daarin is deze grootste speler binnen de gezondheidszorg uniek. Mediq zet zorg op innovatieve manier in om zo…

Bekijk deze vacature

Display & Social Lead. E-tail, Utrecht.

De nummer 1 E-tailer van Nederland staat voor een aantal uitdagingen op het gebied van Programmatic. We zoeken dan ook een senior lead, die hierin…

Bekijk deze vacature
Alle vacatures

Drop cv

Laat je cv bij ons achter, dan nemen wij contact met jou op zodra we een passende vacature binnenkrijgen.

Drop cv

Deel dit artikel

Mis niets

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in