BrandPit verstevigt positie met komst Majoor

Natasja Majoor zal per augustus de rol van Managing Director op zich nemen. Daarmee gaat zij de dagelijkse aansturing van het bedrijf van beide oprichters (Danne de Vries en Stella Mulder) overnemen en in deze driehoek aan de verdere groei en uitbouw van het bedrijf werken.

Majoor’s roots liggen in de internationale recruitment wereld. Ze werkte in Amsterdam, London en Dublin. Via de bureauzijde naar Consulting bij Gartner verlegde ze haar scope de afgelopen jaren naar de technology-, data- en recruitment solutions. Bij LinkedIn in Dublin en vervolgens in Nederland was zij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en uitrol van de grotere spelers in recruitment-land binnen de Benelux.

Haar passie voor mensen, hun interesses en focus gebieden lopen als een rode draad door haar carrière; “Dat is het moment waarop er positieve verandering plaatsvindt. En hieruit voortkomend grotere gedeelde successen ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze “sweetspot” in combinatie met innovatie & data en kennisuitwisseling in deze snel veranderende wereld steeds belangrijker wordt om de business samen verder te laten groeien.”

BrandPit biedt werving & selectie, headhunting en interim-management van professionals binnen de digital economy. Met een persoonlijke aanpak, inhoudelijke kennis van het vak en met een scherp oog voor wat écht nodig is, is zij de partner binnen de transitie-, groei- en opbouwfase van organisaties.

"/>
Natasja Majoor06-15963096
niets gevonden Alle vacatures

Drop cv

Laat je cv bij ons achter, dan nemen wij contact met jou op zodra we een passende vacature binnenkrijgen.

Drop cv

Deel dit artikel

Mis niets

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in