Podcast: Hybrid Marketing Teams en Agile Werken binnen Corporates

Britta Sluis is de voormalig Head of Marketing Consumers van Schiphol en heeft begin dit jaar de stap gemaakt naar FIFPro, de federatie voor professionele voetballers wereldwijd. Britta is nu General Manager. In deze 35 minuten durende podcast vertelt Britta over alle inzichten die zij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan. Verder neemt ze ons meer in haar ervaring op het gebied van Agile werken, marketingteams, klant inzichten en nog veel meer.

Britta en Danne kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Niet alleen als kandidaat in haar vroegere jaren, maar ook als klant is Britta een belangrijk contact van en voor BrandPit. Iemand die open staat voor inhoudelijke sparring, innovatie op recruitment vlak en het vermogen heeft vertrouwen te geven. Het partnership met Britta en BrandPit is daarmee door de jaren heen uitgebroeid tot een succesvolle, leuke en ook inspirerende samenwerking.

Luister hier de hele podcast:

Benieuwd wat BrandPit kan betekenen in jouw transitie? Of op zoek naar de juiste mensen met de juiste klantfocus voor het bouwen van jouw team? Neem gerust contact met ons op.

BrandPit is als partner van HelloMaaS betrokken bij het leveren van online marketing specialisten. HelloMaaS heeft een online marketingplatform waar marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier on demand wordt aangeboden. Hierdoor kun je direct aan de slag met de beste marketeers of handige marketingpakketten tegen vaste prijzen.

 

"/>
Danne de Vries06-41275811

Propositie Manager. Royal Flora Holland, Naaldwijk.

Weet jij als geen ander op basis van gedrag, inzichten van klanten en marktontwikkelingen winnende waarde proposities te ontwikkelen? Ben je daarnaast een strateeg, voel…

Bekijk deze vacature

Global Performance Marketing Lead. AS Adventure Group, Pijnacker.

Four brands, one vision. We are a team of passionate experts with a shared love of the outdoors. We believe that people are happier outside….

Bekijk deze vacature
Alle vacatures

Drop cv

Laat je cv bij ons achter, dan nemen wij contact met jou op zodra we een passende vacature binnenkrijgen.

Drop cv

Deel dit artikel

Mis niets

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in