BrandPit team uitgebreid met Digital Marketing Manager

Bouwen aan een sterk merk

Serra Alink is begin januari gestart in het BrandPit team als Digital Marketing Manager. BrandPit heeft als Headhunter Boutique Digital veel inhoudelijke kennis van de digital economy en kent de beste digital professionals op dit gebied. In deze rol zal zij zich dan ook gaan focussen op het verstevigen van BrandPit als belangrijke speler op de digital recruitment markt, het uitdragen van thoughtleadership, en het vergroten van de online aanwezigheid van BrandPit.

Serra is na haar studie haar loopbaan gestart bij een werving-en selectiebureau in Amsterdam. Zij kwam er tijdens deze leerzame jaren in de rol van Recruitment Consultant achter dat zij vooral veel energie kreeg van het op touw zetten van grootschalige arbeidsmarktcampagnes. De volgende logische stap was duidelijk en Serra heeft zich volop gestort op het B2B marketingvak. Zij heeft vervolgens haar (digitale) marketingkennis-en vaardigheden ontwikkeld bij Bloomreach (voorheen Hippo CMS) en Reed Business (Nextens).

Serra heeft een grote liefde voor een goed verhaal, het bedenken van een sterke brand story, en dit vervolgens door te vertalen naar slimme en creatieve online campagnes. ‘Als kennis, data, creativiteit en een beetje lef samenkomen, dan gaat het knetteren.’

‘Het voelt goed om, na een aantal jaren mijn online marketing sporen te hebben verdiend in andere branches, weer terug te zijn waar ik ooit mijn carrière ben gestart, de recruitment wereld. Ik heb er ontzettend veel zin in om in deze rol van Digital Marketing Manager samen met dit bijzonder talentvolle team te gaan bouwen aan het merk BrandPit’.

Mis niets

Blijf met onze nieuwsbrief op de hoogte van onze nieuwe vacatures en online trending topics.

Schrijf je in

Deel dit artikel