werkstudent recruiter. BrandPit, amsterdam

Wil jij de onze nieuwe collega worden en samen met ons, Danne, Kiki en Frederiek het succes van BrandPit verder uitbouwen? Geloof jij een personal touch in a digital world en wil je onze werkstudent recruiter worden voor zowel vaste als interim rollen? Lees dan snel verder.

werkstudent recruiter

over BrandPit

Binnen het digitale domein brengt BrandPit professionals en organisaties samen. Met persoonlijke aandacht, inhoudelijke kennis en een oprecht advies, leveren wij niet altijd wat je vraagt, maar altijd wat je nodig hebt! Wij werken voor klanten zoals Bol.com, Philips, Wehkamp, Schiphol, ABN AMRO en veel meer. Dit doen we met een klein, maar zeer ambitieus team vanuit Amsterdam. We zijn de beste in wat we doen en zoeken een werkstudent recruiter om ons team te versterken.

wat ga je doen?

Als werkstudent:

  • Zoek je geschikte kandidaten voor onze vacatures, zowel via ons CMS-systeem als op LinkedIn;
  • Benader je deze kandidaten en onderhoudt contact met hen

Kortom; je bent verantwoordelijk voor het recruitment stuk van het werving en selectieproces voor onze opdrachtgevers. Vallen je dingen op die anders kunnen of zijn er andere dingen die je leuk vindt om te doen? The floor is yours.

wie ben jij?

  • Je bent bij voorkeur bezig met een universitaire studie (bijvoorbeeld op het gebied van Marketing, HRM of Psychologie).
  • Je bent tech savvy
  • Je bent leergierig en neemt zelf ook initiatief

wat bieden wij?

Een informele en professionele werkomgeving waar ruimte is voor initiatief. We doen niet moeilijk over werktijden en locatie. Als je maar doet wat je zegt en zegt wat je doet. Iedereen is vooral zichzelf en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. We werken voor mooie klanten en je kunt enorm veel leren. Uiteraard zijn er ook doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om andere werkzaamheden op te pakken.

Heb je interesse? Solliciteer en wie weet zijn wij dan snel collega’s!