vacature marketplaces specialist. bertus, capelle a/d ijssel

Ben je een echte muziekfanaat? En specialist op het gebied van marketplaces? Dan is dit mogelijk jouw droombaan! Met een historie van ruim 50 jaar is Bertus uitgegroeid tot een internationale (hoofdrol)speler op het gebied van distributie van Vinyl en CD’s. We werken met alle grote en kleine labels samen en opereren in ieder genre (van Metal en EDM tot Jazz en K-Pop). Daarnaast zijn we supertrots op onze eigen Labels: Music on Vinyl en Music On CD.

marketplaces specialist

Hoe kunnen we marketplaces slim inzetten voor de groei van de business en specifiek voor consumenten? Als Marketplaces Specialist bij Bertus ben je echt van A tot Z verantwoordelijk voor de diverse marketplace platformen (o.a. Amazon en eBay ) in meerdere landen. Van het onboarden van een nieuw platform of de uitrol in een nieuwe markt tot het uitbouwen van bestaande platformen.

Verder houd je je bezig met

 • Beheren van productvermeldingen op verschillende online marktplaatsen zoals Amazon, eBay en andere relevante platforms.
 • Zorgen voor up-to-date productinformatie, prijzen en voorraadniveaus op alle platforms.
 • Analyseren van verkoopgegevens en het identificeren van kansen voor verbetering van de verkoopresultaten.
 • Ontwikkelen en implementeren van strategieën om de zichtbaarheid en conversie te vergroten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Marketplace ads.
 • Communiceren met het logistieke team om ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus op peil zijn binnen Bertus maar ook binnen FBA.
 • Samen met het Team artikeldata verbeter je de data zodat de Bertus artikelen beter gevonden en verkocht zullen worden.

Kortom: Jij bent volledig in de lead voor de groei en het optimaliseren van de online verkoopprestaties op diverse marktplaces van CD’s en LP’s van Bertus Distributie.

kennis en ervaring

 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het beheren van producten op online marktplaatsen.
 • Affiniteit met muziek.
 • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te interpreteren.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en teamgericht.
 • Je bent assertief en zelfstandig. Je runt graag jouw eigen toko.

over het bedrijf

Bertus is in 1971 begonnen als platenwinkel, maakte na enkele jaren de overstap naar groothandel/ distributeur en bleef groeien. Inmiddels (ruim 50 jaar later) is Bertus uitgegroeid tot een internationale (hoofdrol)speler op het gebied van distributie van Vinyl en CD’s en hebben eigen Labels: Music on Vinyl en Music On CD.

Door recentelijk, onder de Artone holding, de krachten te bundelen met vinylperserij Record Industry (en eerder ook met label V2) ontstaat een uitzonderlijke combinatie van bedrijven met een compleet en uniek pakket aan diensten; van creatie tot productie en van distributie tot verkoop, een totaaloplossing voor artiesten, labels, uitgevers, winkeliers en consumenten.

Bij Bertus zit passie voor music & business bij menig collega in het DNA en dat merk je snel genoeg als je een rondje door het kantoor maakt! Kom je gauw kijken?