vacature digital marketeer. bloemenbureau holland, schiphol-rijk

Wie houdt er nou niet van bloemen en planten? Bloemenbureau Holland heeft als missie consumenten te inspireren en informeren over de positieve effecten van bloemen en planten. Met als doel de vraag naar bloemen en planten te stimuleren namens de Nederlandse kwekers en handelaren. Door middel van grote (internationale) campagnes wordt deze liefde voor bloemen en planten verspreid. Dit gebeurt met een team van zo’n 20 ervaren marketing en communicatie professionals. En daar speel jij op digitaal vlak een sleutelrol in!

digital marketeer

We zoeken een Digital Marketeer, die als de rechterhand van de Digital Marketing Lead, met een passie voor bloemen en planten  aan de slag gaat met het uitvoeren van de media en pr-plannen. Dit betekent briefings schrijven voor diverse (media)bureaus, de plannen beoordelen, het mede-beoordelen van alle campagne uitingen, alle materialen checken en zorgen dat alles klaar staat en goed loopt. Je bent van briefing en livegang tot optimalisaties en rapportages verantwoordelijk voor de vele (social) mediacampagnes die Bloemenbureau Holland per jaar voert. Het is ook jouw taak om intern alles up te date houden met betrekking tot doelstellingen, KPI’s en analyses. Hiervoor werk je met tools als de META Ads Manager, Google Analytics en Coosto.

Intern zorg je voor goede afstemming met onder andere collega’s van content en PR. Je rapporteert in deze rol aan de Digital Marketing Lead. Het is een nieuwe rol, dus er is veel ruimte voor eigen inbreng en de vormgeving van je rol.

kennis en ervaring

Als Digital Marketeer is het natuurlijk belangrijk dat je goed georganiseerd kan werken en oog hebt voor detail. Je bent daarbij creatief, hebt kennis van alle mediakanalen. Ook zijn uitstekende communicatie skills belangrijk voor deze rol. Je bent outgoing, dus zeker geen muurbloempje 😉

verder vragen we

  • Een relevante en afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt al 1 a 2 jaar ervaring opgedaan bij een (media)bureau met social media (paid), display en native advertising
  • Engels op niveau (in woord en schrift)
  • Minimaal 32 uur beschikbaarheid per week

dit bieden we jou

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Hele goede pensioenregeling
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

over bloemenbureau holland

Werken bij Bloemenbureau Holland is elke dag weer werken aan marketing en communicatie met het leukste product: bloemen en planten. Je kiest voor een inspirerende en ondernemende organisatie. De passie voor bloemen en planten is wat ons bindt, een passie die je ervaart in ons werk en onze cultuur. Elke dag stropen we de mouwen op om consumenten te inspireren en te informeren over bloemen en planten. Dat doen we vanuit kennis en inzichten. We bouwen niet alleen aan het imago van bloemen en planten – goed voor ons welzijn en geluk – maar ook aan dat van de sector, waar innovatie en verduurzaming hoge prioriteit hebben. We doen dat samen met vele ondernemers en organisaties in de sierteelt. En daar zijn we goed in!