digitaal strateeg. agency, amsterdam

Voor dit toonaangevende digitale bureau met specialisatie op het gebied van mobile development, zoeken we een digitaal strateeg die een krachtige visie neer kan zetten. Jij bent creatief en innovatief, denkt na over hoe bedrijven mobiel op de juiste manier kunnen inzetten om business doelstellingen te behalen. Denk daarbij aan het toewerken naar een volledige ‘touchless journey’ of loyalty op geavanceerde wijze implementeren in de mobiele applicatie van de klant. Jij vervult onze sleutelpositie als het gaat om de wensen van de klant door vertalen naar creatieve concepten, design en producten.

digitaal strateeg

De klanten van onze opdrachtgever bestaan uit bekende partijen, waarbij apps een belangrijke rol spelen in de optimale “customer-journey” van hun klant. Denk daarbij aan merken als Albert Heijn, Fit For Free, Heineken en Hong Kong Airport. Ze hebben naast Hong Kong Airport nog een heel scala van internationale vliegvelden van over de hele wereld in haar portefeuille zitten. Met alle partijen gaan ze een partnership aan voor de langere termijn, waarbij ze de mobiele app blijven verbeteren en uitbreiden.

Jij bent eindverantwoordelijk voor het omzetten van de wensen en eisen van klanten. Zo begeleid je een Discovery fase waarin je door middel van onderzoek en workshops helpt ideeën te genereren en valideren.

Daarnaast ben je in staat klanten te adviseren over de communicatiekracht en functionele mogelijkheden van mobiel. In een vroeg stadium kun je concepten tekstueel en visueel schetsen en onderbouwen bij de klant. Ook organiseer en leid je brainstormsessies en workshops voor, bij en met klanten.

Daarnaast geloven ze in gebruikersgerichte dynamische apps die persoonlijke relevante informatie bieden; niet in statische content apps. Om een optimaal resultaat te kunnen halen dien je je goed in te kunnen leven in onze klant en de klant van onze klant. Dit doen wij door een flinke dosis creativiteit te combineren met kwalitatieve en kwantitatieve klant-data.

Verder zet je als digitaal strateeg jouw kennis en ervaring op het gebied van digitale klantbehoeften om naar goed onderbouwde verbeteringen of vernieuwingen. Je werkt nauw samen met ons designteam en zorgt ervoor dat concepten zo goed mogelijk worden uitgewerkt. Daarnaast besteed je samen met Sales een deel van je tijd aan het acquireren & inspireren en van nieuwe klanten.

Kortom, jij hebt een duidelijke visie over de huidige en toekomstige technologieën op het gebied van mobiel en internet.

wat voor collega ben je?

Je bent een innovatieve en inspirerende Digital Strateeg die nieuwe en bestaande klanten (ook ongevraagd) weet te inspireren met de beste mobiele concepten en ideeën die resulteren in nieuwe projecten. Hierbij neem je de doelstellingen van de klant als uitgangspunt. Je kunt duidelijk communiceren op verschillende niveaus en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast weet je hoe het is om te werken bij een bureau en ben je gewend aan strakke deadlines.

wij zoeken iemand die:

  • HBO of WO geschoold is
  • Een digitale achtergrond heeft bij voorkeur met een passie voor mobiel
  • 3 tot 6 jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare rol
  • Uitstekend is in zowel Nederlands als Engels