wij hebben oog voor talent en een hart voor digital
Digital Vacatures

Dwars door al het geweld van digital transities, ambities en moeilijke buzz words, snappen wat er echt speelt.

Met karakter en een sterke focus, kijken wij net iets verder. BrandPit houdt van slimme oplossingen en een heldere, creatieve manier van werken.

Met ons samenwerken betekent persoonlijk contact, eerlijke feedback en snel schakelen als het moet. En humor… ook belangrijk.

 

 

Dit zijn wij

BrandPit werkt voor

  • Klant van BrandPit Vodafone Ziggo
  • werken bij otravo
<

Referenties

AGU Holding

Björn Jeurissen, CEO

''Afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met het invullen van een aantal digitale marketing functies. De samenwerking met Brandpit hierin verliep uitermate professioneel. Niet alleen hadden we snel een lijst van kandidaten die binnen het profiel én binnen de kernwaarden van ons bedrijf passen, maar de kandidaten hadden ook een heel duidelijk beeld van ons bedrijf en onze strategische richting. Daarnaast hechten we waarde aan diversiteit in de kandidaten, hetgeen ook goed werd ingevuld. Dit resulteerde in een snel proces en een goede invulling van onze vacatures.''

Philips

Gertin Schraa, Global Lead E-commerce

“BrandPit has proven with their great combination of knowledge and enthusiasm to deliver!! Very business minded and exploring to the last detail the requirements in order to find the perfect match. Strong in creating a network that starts to interact with each other to learn. For me a great quality entry point into the e-commerce environment.”

Beter Horen

Paul Renting, IT Director

Ik heb het recruitment proces met BrandPit als erg soepel en prettig ervaren. Zij begrepen mijn profiel en hebben mij zodoende ook echt persoonlijk weten te benaderen. Hierdoor wisten zij mij te interesseren voor de functie, waarbij ik normaal gesproken niet gelijk zelf een match had gezien. Het proces verliep soepel doordat ikzelf en mijn gesprekspartners goed voorbereid waren en onze verwachtingen met elkaar afgestemd. Ook alle logistieke zaken werden uitstekend geregeld. Kortom, een prettige ervaring!

De Hypotheker

Miranda Berends, Teammanager Marketing & Communicatie

'Dan zegt onverwacht één van de online marketeers op, wat nu?' Brandpit gebeld waarna een heel prettig eerste gesprek plaatsvond waarin onze wensen en eisen goed werden begrepen. Veel kennis van de markt en grote betrokkenheid. Ook gedurende het proces werden we goed op de hoogte gehouden van de veranderingen; hoeveel mensen er benaderd waren, wat kandidaten voor bezwaren hadden, etc. De voorgestelde kandidaten hadden gekwalificeerde cv's en waren goed geïnformeerd door BrandPit. Het proces verliep deskundig en snel en uiteindelijk viel er zelfs nog wat te kiezen. Niets is gewoon of standaard aan BrandPit, perfect maatwerk.

Walibi Holland

Nicolien Haarman, Staff Manager HR

“Dit jaar heeft BrandPit de invulling van twee vacatures voor haar rekening genomen. Haar doortastendheid en betrokkenheid gaf ons vertrouwen voor een goede samenwerking. BrandPit begrijpt snel wat er nodig is, kan varen op haar expertise en heeft daardoor aan een half woord genoeg. Heel fijn hoe ze meedenken en communiceren. Tot twee keer toe was de eerste kandidaat een schot in de roos. Absoluut kwalitatief maatwerk!”

Bakker.com

Arthur Clement, CCO

“Wij staan aan de vooravond van een grote digitale transitie. In onze zoektocht naar mensen kwam BrandPit op ons pad. Zij hebben veel kennis en ervaring in dit domein. Wij waren meteen gecharmeerd van hun power en aanpak. Nu kan ik ook vertellen dat het werkt. In de 1e 4 maanden heeft BrandPit &Co voor ons een nieuwe organisatie geschetst die schaalbaar en lean is, en 6 nieuwe professionals geplaatst.”

ABN AMRO

Ada de Jong, Directeur E-commerce Klantgroepen

'Brandpit besteedt veel tijd en aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de behoefte en kijkt daarbij naar de mens, karakter, skills, ervaring én persoonlijke klik. Daarnaast heeft BrandPit een verfrissende en creatieve aanpak om tot de juiste match te komen. Niet vanuit het simpel volgen van een vacature en CV-match, maar vanuit iemands wensen, dromen en ambitie. Zowel vanuit de kandidaat als de opdrachtgever.'
Een hele bijzondere samenwerking en ik ben dan ook absoluut fan en ambassadeur!''

Bol.com

Saskia van Spierenburg, UX Manager

''BrandPit begrijpt wat je nodig hebt. De samenwerking met BrandPit wordt gekenmerkt door een nauwe betrokkenheid, het inzicht in hoe de markt eruit ziet en zich beweegt, de inhoudelijke kennis en de doortastendheid op het persoonlijke vlak. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat BrandPit echt begreep wat we nodig hadden. Bovendien werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces, waarom kandidaten wel en niet door de selectie kwamen en was er veelvuldig ruimte om hierover te sparren. Het sluiten van de deal was dan ook echt een team effort. Dit leidde tot een mooie persoonlijke match, goede fit, meer dan standaard.''

AGU

Eduard Brenninkmeijer, Marketing Manager

''BrandPit is Authentiek. Ik ben doorgaans terughoudend als het gaat om recruitmentpartijen, maar bij jullie is dat anders. Jullie zijn authentiek, kritisch en een fijne sparringspartner vanuit jullie inhoudelijke kennis over het digitale landschap. Dit reikt verder dan werving & selectie; BrandPit levert ook toegevoegde waarde als het aankomt op meedenken en invullen van de juiste organisatiestructuur. BrandPit levert niet alleen wat je vraagt, maar vooral wat je nodig hebt.”

Bakker.com

Tim ter Haar, Business Analist

''De samenwerking met BrandPit heb ik als erg prettig ervaren. Mede doordat Brandpit intern aanwezig is voor het recruitment proces, kennen zij de cultuur van het bedrijf goed en waar zij naar op zoek zijn in een geschikte kandidaat. Daarnaast zorgt de betrokkenheid, en (enthousiaste) persoonlijke benadering vanuit BrandPit voor een fijne samenwerking en uitstekende match voor zowel werknemer als werkgever!''

Onze successen